Слушам музика, гледам филм, читам книга, седам на фемина/фб, шетам со другарките, возам велосипед (кога е убаво времето), гледам телевизија ..
слободнотот време скоро и да го нема преживувам едвај некако..коа имам слободно време или учам некој чекор пошо идам на играорна или седнам на фемина(пошо фб неам )
ООО во слободно време си уживкам... зависи како сум расположена де , можам да избацам со некоја луда идеја како на пример искачување на планина, или пак возење на велосипед,шетање,шопинг... или пак да си седам домче и да си гледам некој добар филм и да се релаксирам или на тераса да си читкам некоја добра книга.. во главно убави работи правам во слободно време се со ми сака душичкава
Во слободно време си наоѓам занимација од типот на гледање филмчиња (тоа е неизоставен дел), многу читам книги и си вежбам по дома е уште да си најдам друштво за играње карти, пошо никој у мое опкружување не е љубител на карти
Седнувам со кафенце и гледам филмови, ги прелистувам страните што ми се зачувани (црнобело, точка, кајгана, нотформен, попара, портал, интересно, кафепауза...), отварам меилот да видам каде има нови коментари, ќе пуштам музика дур дремам на фб, гледам видеа на јутуб за шминкање...
Читам нешто, на англиски-обавезно, се дотерувам (најчесто пробувам работи што не одат едно со друго-па да видам како стое ), си читкам на форумов (кога и да ми се укаже прилика), гледам на фокс лајф (Жири за стил и проект писта) или на ЕмТиВи (Top10@10). Ама, во главно, дремам или спијам Спојлер Најозбилно
Се излежавам по дома, кога ќе станам си го правам утринското кафе и си читнувам по некоја книга, потоа гледам хоу ај мет јор мадр и другиот дел од денот искачам со друштво.
Слободното време еве веќе 3 и пол години го поминувам со играње одбојка и досега ми е прилично исполнето баш онака како шо јас сакам .
дечки имам друштво кое мн го сакам али нигде не ги пуштаат да излагаат дајте ако сте заинтересирани за дружење линк од фб да ве адднам на возраст од 12 ипол год сум и не излагам мн често некад во сабота до scm или слично место ова и го кажав да не викате 12 ипол год сака да шета или пак ако сте во слична ако не и иста ситуација кажав дајте линк на фб да ве адднам може и преку лична порака xD