Во слободно време изработувам декорации за свадба и роденденски декорации... доколку и треба на некоја членка нека ми пише да се договориме. Редовно следам,прв пат пишувам, Поздрав и убав ден на сите
Пијам кафе, читам некое списание или книга. Речиси ич не излагам во кафани и дискотеки. Не сакам да бидам во тие места.
Си ја полнам кадата со вода и некоја купка, редам наоколу свеќи, си пијам вино и пеам на цел глас. Или го шетам кучето, возам ролери, пишувам дневник, правам совршени планови за некој вид заработка од дома кој никогаш не ги остварувам, читам книга.
Лежам, седам па пак лежам.Некогаш гледам серии дур лежам средувам соба или спијам. Денес поради времево апла мрза ме фати
Сурфам на нет, средувам по дома, шетам, читам интересни и корисни статии, пишувам на компјутер, слушам музика, гледам серии и одмарам.
Не најдов каде да прашам пошо некои теми се затворени,па мислам дека може тука..во слободно време гледам филмови,поради училиштето го прекинав гледањето на филмови,па денеска се решив пак да почнам и отидов на филматива но секој филм што го вклучам пишува Наскоро,а претходно го имав гледано..што се дешава ако може некој да ми каже??
Порано секој час од слободното време го користев читајќи книги или пишувајќи нешто. Некогаш си смислував и тема некоја за да размислувам и да истражувам на интернет. Имам колега од факултет кој секогаш знае да ми даде некое поучно видео за гледање, ми имаше праќано линкови од предавања на хрватски за различни нешта во врска со светот. Сега баш и немам толку слободно време за такви активности. Најчесто излегувам на прошетка или седам на форумов читам искуства, читам за бременост и такви работи. Баш би сакала да сум покреативна и да направам интересни украси или корисни работи за низ дома.