Абе вие момците стално си ги драпате тоа маденцата, само си ги подместувате улево удесно, дали во јавност, тајност, пред камери, на Вимблдон итн..па ние ако се возбудувавме на секој ваш трзај, саде пеплосани ќе бевме Мене не ми годи, така да си знаеш. оти ја коа ке си се почешам, значи дека стварно ме чешнало нешто а не за да тебе ти се запАлЕ умоо
Е ова е од една крајност во друга, мислам дек асе разбравме што сакам да кажам ама ти си ми нешто кимна па ми идеш од крајност во крајност и ме рчкаш. Не ни мислев сега ако те чешало цицето ако се шечнеч дека на некој треба да му е антен ако те види глупост, секој им апотреба да се чешне па и таму. А ние за мандлациве некој му се големи па му испаѓаат лево десно некој го мрзи да се бања па го чешаат хаха
Да бе само момците си ги "драпаат",а девојките не.Само со некакво етикетирање кон машката популација,jbg А иначе и за сигналите си во право,некои пак намерно се чешкаат,намерно,за да бидат забелезани од мазите! М,бај д веј,кога сум кај тебе Баба рада!?Што би ми препорачала за скршено срце,мислам каква билка би ми препорачала,за поблага болка?Постои ли таква билка?Неодамна ме напушти една многу скапоцена пријателка па сега барам иљач за Едно време бев најпалавото детиште за неа ,и убаво ми беше,но сега кога ја нема,тешко ми е без неа!?
За љубовни проблеми имаш деде посебна тема а што се однесува до оваа темахмммммм..мислам дека момците ги пали и корпа кога ќе добијат, тогаш уште појше се силат не трпат пораз
Ви благодарам на исцрпиот одговор гопоѓо/це.Се извинувам за тоа дека моето прашање го поставив на погрешно место,(се надевам ќе ми прости управата на форумот). Имено,прашањето ви беше поставено вам,за да ме утешите или излечите со билки или ваши совети,но вие мене уште повеќе ме исцеривте со вашиот одговор.И јас знам дека кога некому се врти грб,уште повеќе те збеснува и те фаќа склет се дури не се врати,но неморавте вака мене да ме заколете со одговорот ваш! А јас сиромав,трпел или не пораз,си го добив,и сега барам спас и излез од оваа горка ситуација,но неможам да ја најдам,а вие несакате да ми помогнете и ете.. Додуше сакав во пп да ве прашам за тоа,но ниту таму е возможно!Поздрав
Што ги пали - претежно моќ и пари. Затоа гледам дека и бараат жени со тие два фактори во последно време......Валјда полесно да им е, па комбинираат ете не знам некој поелоквентен маж нека објасни
Ами вака ќе напрајш - ќе го сунчаш на месечина цел еден месец. И после друга тетка ќе си бараш хахахаха
Не сакаат НЕ за одговор ! Или кај мене се случувало само ќе си кажам јас за мојте случаи имаше еден , ти му велиш не он уште повеќе ти се лепи мм пак , сака покриено ама привлечно , на пример , кошула до врат , од кои едно - две копчиња ( најгорните ) откопчани , еден друг пак , до врат закопчани го привлекуваа другар на мм искрено , не бира било да е закопчано или откопчано тој си тера шема негова едни ги привлекуваат полнички , други послаби .. се зависи од човекот . Имав еден другар порано , кој сакаше начитани женски можеби сакал да прави научни истражувања со неа
Ааа,тоа со сончање на месечина(па и месец дена) е иљач за друга тетка,а за истата,што ке треба да правам...едноставно, ја сакам истана тетка
Зависно од кој аспект зборуваме но еве ќе дадам неколку аспекта за мене. Од сексуален аспект: ме возбудува мазна пииип. Тоа не можам да знам додека девојката не се соблече гола. Добар и стегнат задник, може и малку заоблен заради идеална амортизација. Големина на гради: небитни, битно да има, а секоја има. Од љубовен аспект: црна/плава (и останати бои на коса) ватрена, силно да љуби и да не се плаши да губи! Од романтичен аспект: ќе дадам само мал сегмент пошто не е романтика ако се' се знае.
Кога ке отидам во кафич, и кога ке ми дојде млада девојка во кратко фустанче, и кога ке го слушнам тој нежен милозвучен глас, како да ме гали "Добар ден, што ке се напиете?" ... кратка возбуда но се исплати...за 60 денари
Пaaa мислaм ете мoжеби ги вoзбудувaaт мaшките мнoгу рaбoти , a aкo мислиме зa вoзбудa нa oнaa интимнaтa тoгaш мислaм декa секoе мaшкo е рaзличнo истo и кaкo женските , сите си имaaт свoи илузии или фaнтaзии.
За една ноќ ги возбудува деколте и миниќ а за врска пари и статус, моќ не ги пали дека се плашат од помоќна жена од нив.