Ненашминкани девојки во спортска облека и патики - мислите на ДИФ момците се запишуваат од што ептен сакаат спорт?!
Κога дотеρана ќе влезе во постаρ автомобил мислела деκа κе се вози во лимузина глуми деκа е ρиба ипол неκоја од тие шмизлите(без навρеда κон поштените девојκи) и ρеаκцијата κога на шала ќе и κажам деκа не саκа да запали автомобилот тоа највеќе ме возбудува
Ah dirty mind си... мислиш на оние постарите коли од '70-те викани Muscle Cars (old, but Vintige), Добро е тоа ама пази навистина може да не ти запали па да се обрукуваш и да те остави.
Момците ги пали сфашта и девојките ги пали свашта. Ако сакаш да знаеш што е тоа, помисли на што било, сигурно ќе се погоди некој/а со таква замисла. Мене ме пали интелигенција In other words Sapiosexual Гледаам таа точка отсуствуваше во набројуванките, додадете ја
Девојка во кратка сукња/фустанче, разголени раменици, долга коса (цветче на косата), високи штикли, природни нокти, а не долги и лакирани, природната убавина тоест без кармин на усните (суви усни) и без пудра на лице, и секако интензивниот поглед и насмевката. P.S. Ни најмалку не ме возбудуваат големи гради и задници. (Pure ordinary beauty) Колку за илустрација слично на ова:
Е, тука многумина девојки можеш да најдеш со вакви карактеристики... и изглед, особено без цициња или со мали цициња, углавном, уште во тек на растење.
Верувајте големите гради мене ништо добро не ми донесоја, само тежина и груби погледи од постари лица... Бљак... Девојки преубави сте и без цицки хехее... За да работиш на тоа да имаш доволно голем задник и мене како женско таква слика да видам не ми смета Како што кажав претходно ПРИРОДНОСТА ја сакат мажите како што рече и @Згодно Момче