Никој не ме повредил пошто не се замарам со ,,посилниот" пол веќе.Ама кажувам како што е.Сељачана и тежок опинок има по Скопјево ми се по вра ќа.
Ете јас не генерализирам ама ќе ти кажам нешто. Јас сум повредена од последната врска и таа пред неа. Знаеш што научив? Дека некои мажи (не сите) се ѓубре од луѓе што не заслужуваат да фрлиш мрсул на нив. Прво, кукаат за искрена љубов, внимание, почит, доверба...ќе го добијат истото и подоцна мрчат дека се стегнати во врската, сакаат слобода и ќе ти префрлат сета вина..Ќе поминат две три недели раскинување ќе им се појави некоја девојка која може секој да ја има ака анџелина џоли фурање стил пошто јака пичка нели и ќе трчаат по неа а останатата претходна девојка ќе направат дека не вреди само за да добијат поени кај другата. Ете тоа се денешните мажи. Иако не е со темата поврзано ме изритира овој коментар. Оти некои се прават жртви а не се ниту пола од тоа. За тоа што ги возбудува мажите, кај секого е различно.
Да знае да спрема туршија, куќа на четири спрата, на влезната врата да има лавови и сателитска чинија голема колку еден билборд за реклами.
Секаде имаш такви типови не е само во Скопје, инаку јас заради тие причини и не одам по кафани, ноќни клубови, дискотеки и слични места за дружење помеѓу младината. Инаку не се само оние од посилниот пол со сељачко однесување се наоѓаат такви и од поубавата половина. Сум приметил јас дека на младинава и е најважно да се начука и убие од пиење алкохол, ако може да водат љубов со секој втор/а кој/а изгледа како опасен тип или опасна девојка. Никоје не знае кај тера ни каде мава. Ама јбг тоа е реалноста.
Zena koja lma ubav zadnik, pravi noze, ubavo tenko strukce, ubavi polni usni. Pokraj toa da e ubavo sredena i da e cista zana.
Ne e nikakvo prebiranje tuku e rabota na vkus. Za da dozivis nesto ubavo otpaga i daska, bidejki treba da mozes nesto da fatis i ...