Не сум слушнала машко да каже дека не му се битни облините на девојката. Маж ми знае да рече - Жена без задник и цицки не e жена.
Јаооо ама сте ... Па кога ќе видат девојка секси и носи секси очила со диоптер, а оние за сонце па не се нешто секси хахахх
Млади пи*чулиња што се продаваат за едно летување и една пијачка Една дури се фалеше на фб дека била на "шетање " со една позната јавна возрасна личност и пиеле виски значи и ненормалното станало нормално. Машко као машко не мисли со горната глава туку со долната глава .... Тешко дека на некое машко ке му се дигне на карактер или интелегенција , но бар да биде нешто во нормала , а не со бркање млади пи****** , не е баш лично , одвратно изгледа Замислете ние жените да не возбудуваше од прва машки полов орган , па да моравме од прв состанок да им ги откопчувавме за да знаеме дали ни се свига
Жена без цицки и газ исто како мерцедес без знакчето едно време и ова. Да секое машко гледа облини џабе се правдат дека нема врска ова али знам дека си сакаат Да има убави средени заби да биде средена секогаш и хигиена обавезно Косата да и биде средена Газ цицки на прво место им е,ако нема ништо тогаш Полни усни и убави очи крупни и да диоптер обавезно т.с 85% од мажите мислам дека гледаат и тоа Па да треба нешто да се стисне ама и кај нив не само они да стискаат и ние нешто да стиснеме .
Убави плави очи Средена коса Убав машки парфем Добар стегнат газ Убава насмевка Малце пуштено стомаче Убава уста Толку.
Брада. Многу ми се секси мажи со брада. Зелени очи, убаво обликувано тело, убава насмевка, убава уста. Многу барам
I want a man who can go down on my mind; Soft suck on my thoughts; slide down his tongue into the wetness of my intellect; Circle the clit of my emotions; Tongue fuck my intimate disclosures; I want someone who does it slow and deep. I want someone who will soul kiss the entrance of my secrets; gentle suck on the nib of my determination; someone to make me mindgasm on the tongue of his intelligence
Во право си. Не се жалам. Има што да фатам и што да стиснам. Кога веќе бараат нешто, треба и они нешто да понудат.
Ete dobra ponuda, ubavo sto nemas poplaki. Oti i nie os drugata strana iname za pobaruvackata i dobra ponuda.