Многу работи ме возбудуваат кај момците На пр.кога знае да игра пајдушко оро, кога ќе даде кош без коски од пола игралиште...добар танчер .посебно на паса добле паѓам Многу се возбудувам на мускули..грррр..обожувам билдери..и најмногу ме возбудува кога правиме муабет со батката, он така ноншалантно си ги протресува мадињата
Јас. Јас ги возбудувам мужите, а мене ме возбудува коа очајно трчаат по мене ко кученца, и по толку игнорирање и ,, недавање ,,.
Што ги пали мажите? Хмм.. Гз, цицки, памет, да не збори ко навиена, добар гз, да има женствен глас, убава насмевка, цицки, да мириса убаво, газе, да не се спрема цел саат за искачање, цицки, хеланки, шорцеви, добро газе, да знае да зготви нешто, деколте, цицки, да флертува, газенце, усни, танга, цицки, чипкана облека, гзе, подвезици, ок и цицки... па тоа отприлика.
Фалат лајк-емоциите што ги има на фб Него, "фина" градба на девојка, не раскош и расфрланост од атрибути, "збунетост", самодоверба доволна, не преголема, да не се труди да остави впечаток, а да знае да го остави и со тренерки и машки дуксер, што помалце шминка......повеќе возбудува голиот глужд на девојка со фаркерки, него минич и деколтиња каде што се ти е на тацна. Сум бил "убиен" два пати од ваков ненападен outfit што ме фасцинирал и сеуште ги памтам тие девојки, од другите не памтам никоја. Дама.
Не се чуди. Реков јас да не се сомневаш во неговите способности. Не знам дали некогаш некое машко ќе каже дека не се пали на облини.
Има и такви, сега е модерно тоа. Уствари незнам дали да ги наречам машки. Инаку мислам дека нема ништо чудно, тоа е тоа што не прави поразлични и истото не привлекува.