Гледам наивен човек кој сеуште верува во добрината и искреноста на лугето и дека правдата е спора ама достижна.
Една така штица-човек на која и’ треба третман за дебелеење,со кафеасто косиште кое се вее на ветрот како птица пијана,со зелени очи кои гледаат во огледалото и огледалото гледа во мене и двајцата си велиме?Добро бе како можеше очите исти со мозокот? Фактички девојчиште кое сака да се кези...а тоа кезење е толку ’’убаво’’,како Џеки Чен да играл во Лига на шампиони и да го освоил трофејот...значи невозможна мисија сум.Една насмевка,едно смеење што имам...Страв ме фаќа за огледалото.Што девојче беше,што шимпанза се стори....ех огледалце огледалце мое...најзелен на светот кој е?
Гледам и си викам: That face. I like it. Гледам позитивна девојка, убаво лице, убаво тело. Иако имам тешкотии во животот тоа не се забележува.
си се гледам и неможам да си се изнагледам..се смеам и си велам..зар е можно да сум волку убав..хаха..
99 % од жените научно докажано ( и според мене сасвим нормално) кога ке се погледнат можат да си ги видат своите недостатоци да кукаат да се жалат,истоото и јас го правам ама сум приметила кога сум среќна се е поинаку изразот на лицето ти се мења со позитива си и ти иде да се погледнеш на огледало и да си речеш mmmwaaaaa мачко чаробна си чиаооо белла хахаха
Последниве неκолκу месеци пρвото нешто што го гледам κога ќе застанам пρед огледало е пρомената на моето тело, стомаκот во κој што се ствоρи плод на голема љубов...фаκтот деκа станувам Мајκа
Golemi plavi oci,i dolga plava kosa,pametna (i pokraj onie glupite vicevi za plavusi ) Malku visok kg no toa zaradi bremenosta i da....prekrasno mesence i moite cesti grimasi pred ogledalo pridruzeni so grimasite na sin mi
Зависи... Ако не е одавна поминато, гледам полу замачкано огледало. Ако е светнато, гледам да не ми се појавило некое ново бело влакно на косата.