Една личност која не ја познавам. Далеку е од она што некогаш бев јас, личност чии очи горат и светкаат, ми се чини дека искри летаат од злоба, и една ѓаволска насмевка.
Како кога. Некогаш ми се допаѓа премногу она што го гледам, си праќам несебичен буб и си велам - now let's get ready to rumble. А некогаш сум навистина среќна што огледалото не може да се смее
Се гледам себе, сабајлево се видов со разбушавена коса и заклучив дека треба да ги средам надусниците за да не бидам близнак на Јанкулоска, фала лепо огледалце што постоиш инаку не ќе можевме да си ги приметуваме и согледуваме недостатоците и не ќе можевме правилно да се разубавуваме.
косата и лицето.,. прееска коа се глеав викам леле како неам чешел у ташна цел ден ваква ли бев хахахахаа
Од сабајле кога ќе се погледнам гледам подочњаци од едно недоспано дејче. Spoiler Подочњаци во големина на црна вреќа за киднапирање дечиња Потоа откако малку ќе се стабилизирам, потсредам малку, гледам едно малку поубаво, од едно недоспано дејче а пак на вечер не можам да гледам затоа што очите веќе ми се затворени за спиење
Свашта гледам. Мразам да се гледам во огледало највеќе затоа што секогаш морам некоја замерка да си најдам! Дали имам нешто вишок,дали нешто минус,а ова што го носам,да не е не е добро,eј косава ко був ми е,а влакново,ми се расцветало,шминкава,не е добра,леле веѓиве,треба да ги чупам ,и уште триста чуда ќе си најдам,како од сатурн да сум паднала најубаво да си ја чукнам главата у огледало ја,е вака
Гледам една многу сексуљава појава, ама секојпат кога пробувам да ја гушнам се удирам во огледалото. Тежок живот.
Е па денес не е воопшто лош ден. А само што станав, па впечатоците се свежи. Видов убавко девојче со бела кожам, иако косата ми беше малку бушавка не беше ни таа лоша. Немам ни подочници, нит сум отечена и така. Фина сум си денес.
ГЛЕДАМ НЕ ИСЧЕШЛАНА КОСА ХА,ХА,ХА ПОСЛЕ ГЛЕДАМ ДЕКА СУМ ПОДОСТАРЕЛА , АКО ВИДАМ НЕКОЕ ВЛАКНЕНЦА ПРОБУВАМ ДА ГИ ОТКОРНАМ И ТОООО!
Одам до ВЦ да се погледнам во огледало.... ...видов една девојка која изгледа како да има помалку години отколку што има навистина, која носи најслатки пижами и на која пунџата и‘ изгледа милион пати подобро отколку претходната вечер, кога ја врза Спиењето ги препородува луѓето и конечно се видов наспана. Ептен сум скромна денес, тоа е
Убава девојка, што станува жена, околу неа има многу прашалници, извичници, точки, запирки, букви, но најмногу Љубов.
Ако сум си како за по дома гледам едно разбушавено девојче А кога ќе се средам за некаде тоа е друга приказна понекогаш сум задоволна како сум се средила,понекогаш не па се нервирам со саати да се погодам како што треба.