Денеска ? Пак ново од кај бе никнувате ....та на нос, та на чело....аман какво чисто лице имав а сега Косата како љубовник да ми е вентилаторот
Се почесто се гледам у огледало оти држам диета и си зборам браво за мене хахаха ослабена сум во лице тоа си зборам и помислувам , а у последно време и подочници имам од неспаност
Отечени очни капаци од синоќешното алкохолизирање. Кога ќе погледнам малку подлабоко во себеси, гледам мало дете кое уште сака да си игра.
..кога како...некогаш кога си се гледам си викам....браво....само така продолжи твоја внатрешна убавина исплива и надвор и блескаш.....но некогаш не ни сакам да се гледам во огледало ...моменти ти се тоа
Азган жаба, што избегава да згрее стол и разлиста се’ што треба. А, се ситнат деновите, ехе-хеј! После ќе гори мозочни ќелии во неколку вечери. Ако!, акоооо! Грдосија најубава на свет! Прав мајски цвет. Со мирис на флегма
Трудница со вишок килограми -како бумбарче -како топче -како слонче мало итн.........................................
Нечешлана, бушава коса, грди акни по лицето, црно меѓу забите (најверојатно од сончоглед ), пиперкав нос ... Доволно кажав. Ќе ме замислувате ваква: Spoiler
Гледам девојче кое е задоволна од самата себе. . . . . . . . . . Spoiler Иаку треба малку да се погрижам за забите
Гледам...преубави кафеави очи со маскара, прилично чисто лице како за некој со мрсна кожа, прастари црни фармерки кои се за во ѓубре и некоја кафеава маичка што не си ја сакам баш, а супер ми стои... Всушност, гледам еден голем нарцис
едно убаво и чисто лице, негувана кожа(мозолче што треба да го снема во најкраток можен рок) згодно тело, што треба да се затегне(стомаче што треба да го снема, ама зима, празници па малку потешко) ама да помине оваа празнична еуфорија има на леб и вода да бидам, ама ке се вратам каква што си бев