Јарец - Луѓе кои се расфрлаат со пари - Луѓе кои бараат позајмици - Луѓе кои не враќаат нешто позајмено - Луѓе кои не ги воспитуваат правилно децата - Луѓе кои не си ја завршуваат работата за која се повикани - Луѓе кои не ја затвораат пастата за заби - Читање поезија - Кога треба некого да возат - Лоша фризура Хахааа Точно, најточно
- Луѓе кои ги влечат нозете кога одат - Невозвратени телефонски повици - Кога не им работи мобилниот телефон - Луѓе кои цел ден го минуваат на Фејсбук - Луѓе кои не преминуваат веднаш на главното - Луѓе кои не знаат да играат - Кога доцнат автобуси, авиони, возови - Луѓе кои се облекуваат немарно - Народна музика Се, ама баш се ме излудува од наведеново.
Риби - Кога е премногу топло - Да ги изгубат очилата - Загадена вода - Луѓе кои прегласно се смеат - Луѓе кои бегаат од караници - Алкохоличари - Автомобили кои непотребно трошат енергија - Бавни возачи Нема некој што е риба во хороскоп?Иначе погодено хаха
Јарец - Луѓе кои се расфрлаат со пари - Луѓе кои бараат позајмици - Луѓе кои не враќаат нешто позајмено - Луѓе кои не ги воспитуваат правилно децата - Луѓе кои не си ја завршуваат работата за која се повикани - Луѓе кои не ја затвораат пастата за заби - Читање поезија - Кога треба некого да возат - Лоша фризура Ма, се е точно, сето ова ме излудува!!! Иииии... уште мноооогу други работи!!! Јарец ...
Скорпија - Луѓе кои често позајмуваат од нив и никогаш не им враќаат - Љубовници кои не можат да доживеат оргазам - Кога партнерот ги прави љубоморни - Кога некој е подобро од нив во она што го прават - Да ги озборуваат - Да ги обвинат за неверство, дури и ако е точно - Помодарство - Луѓе кои тврдат дека имаат духовни моќи Болдираното e точно
Лав - Луѓе кои се облекуваат подобро од нив - Луѓе кои имаат подобар автомобил од нив - Да бидат игнорирани - Некој намерно да ги прави љубоморни - Да биде на место што е премногу ладно - Да бидат мокри - Да ги тераат да прават нешто што не сакаат - Кога мора сончев ден да помине затворен дома - Кога им кажуваат дека треба малку да забават - Кога им кажуваат дека не сметаат да флертуваат Некои работи се стварно претеризам, некои се точни.
Рак - Кога е претопло - Волна која ја иритира кожата - Спиење на кауч - Луѓе кои стигнуваат прерано - Луѓе кои се облекуваат лошо и неуредно - Да бидат критикувани на кој било начин - Насилни филмови - Да ги изгубат очилата - Луѓе кои ги крадат нивните „5 минути“ Болдираното е точно. Не сакам кога е многу топло. Избегнувам да носам плетени блузи и џемпери. Ме иритира материјалот. Сакам луѓе кои се уредно облечени и со одбрани бои на облека. Да не биде облеката све ми боје лепо стоје. Не сакам насилни филмови. Најмногу ме нервира кога некој сака да ми го украде времето.
Бик - Фалбаџии - Хаос и неорганизираност - Искината облека или скинато копче - Лоша храна - Кога некој ги игнорира - Да зборува во јавност - Луѓе кои не користат дезодоранс - Шеги на нивна сметка - Да излезат наивни - Брза храна Точно е се. Првите две точки најмногу.
Близнаци - Луѓе кои немаат смисла за хумор-Да! - Да не се во центарот на Вниманието-Не! - Расипани часовници-Дааа! - Лошо вино-Ептен! - Тесни чевли или фармерки- Чевли да, фармерки не. - Луѓе кои бавно зборуваат- ауу да! - Луѓе кои бавно одат- делумно - Песимисти-Да - Зависници-Не - Расипани електронски апарати да, особено машина за перење и пегла.