Еве јас понекогаш за знимација јадам кикиритки, бомбони Негро, или било какви, чоколатца и било какви глупости Што јадете вие на работното место, додека сте на компјутер или биро?
Јас најчесто си подготвувам домашни грицки т.е интегрални колачиња. Моментално хит ми се колачиња од овес и суво овошје. Си ги спремам од вечер пошто се буквално готови за 10 минути и од сабајле во кесичка и со мене на работа. Ем брзи за спремање ем здрви Јас од овде си го гледам рецептот https://moemeni.mk/?cs_recepti=zdravi-kolachina-od-oves-i-suvo-ovoshje Пробајте ги супер се
Обично си купувам Гранола барс на Виталија, со тоа ми почнува денот уз кафе. Покрај доручекот, задолжително јадам и овошје, периодов кајсии и цреши. И некогаш некакви протеински десерти што ги купува колегата, па нè тера мене и колешката да ги пробаме
Секогаш различно, да не ми биде монотоно -Разно сезонско овошје -интегрални колачиња -мешавина од семки од тиква, сончоглед..
Нокти се зезам. Во последно време ништо претходно бев зависна од чоколадирани кикиритки, брусница или микс суво овошје.
Превкусни ми се со капина Пред некој ден земав овие плазма не се ништо посебно и бананките во пакување по 10 што се Се од Стокомак нај ефтини ми се
Искрено ништо. Не можам да јадам кога сум во гужва, а избегнувам јадење и пиење на работа за да не ми се оди во вц. Јас сум колешката што не пие кафе на работа. Вака и успевам тежината да си ја одржам. Дома си јадам на раат што сакам.