Девојки нова сум на форумов и ми треба ваше мислење..Ве молам помогнете!! Вака значи ние се запознавме на екскурзија,кога го видов одма се заљубив во него..Порано живеел во Словенија мислам дека лани или прехлани дојде овде..Сме се виделе многу пати во очи погледите ни се среќавале само незнам дали тоа нешто значи ама според мене ништо не значи..Значи заљубена сум во него од лани..На распустот од школо едвај издржав без него.. Беше во Лондон две недели и кога се врати веќе ништо не беше како порано јас поминувам покрај него он не ме забележува..Поради тоа сум многу нервозна.. Не сме искачале заедно не сме ни блиски.. Многу девојчиња од школо го сакаат.. Незнам дали он е заљубен во некоја од нив..Неможам да издршам веќе ве молам кажете што да праваам!! Благодарам однапред!!
^^ Исто мислам и јас, не знам што би одговорила, во тешка ситуација се наоѓа. Плус нова е на форумов па мисли дека треба да и прогледаме низ прсти што не ги чита правилата на форумот. Ај остај тоа што се заљубила па и дечкото од Словенија е, плус бил и во Лондон, па добра прилика за сите девојчиња е, има пари и све тоа. Значи ова е доказ дека љубов на прв поглед постои! (нема врска што не ја рецка, што не правеле ниту муабет ниту пак излегувале заедно во исто друштво) Битно љубовта постои енд лав ис ин д ер итн... Ах сигурно сите девојчиња од школо се заљубени во момчето од Словенија и сега очекувам сите да дојдат на форум да прашаат за совет. А во кое школо учиш, има ли многу девојчиња? Да се подготвиме психички.
По потекло иначе македонец е..А,за парите мене не ми интересира,парите воопшто не ми се важни..Не се заљубени сите девојчиња ама има околу 5 сигурно
Па нормално дека ема да те примети кога си дете, а тој изгледа е и полнолетен штом бил ваму, бил таму. Што очекуваш ти да се мафта он со дете кое тек се испилило?
Абе на 12 години јас ластик на улица си играв, ти бараш совет на форум за љубов?? Дали да плачам или да се смеам е работава.
уште сега ли бре со овие работи,абе зимајте книгите и учите или занимавајте се со нешто друго на ваши год ние ластик сме играле,топката на место и др игри а вие за дечковци барате совет ,епа затоа на 17-18 год се мажат и раѓат