Што да правам?

Дискусија во 'Канта' започната од Ludaaaa, 7 ноември 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ludaaaa

Ludaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Девојки нова сум на форумов и ми треба ваше мислење..Ве молам помогнете!! Вака значи ние се запознавме на екскурзија,кога го видов одма се заљубив во него..Порано живеел во Словенија мислам дека лани или прехлани дојде овде..Сме се виделе многу пати во очи погледите ни се среќавале само незнам дали тоа нешто значи ама според мене ништо не значи..Значи заљубена сум во него од лани..На распустот од школо едвај издржав без него.. :| Беше во Лондон две недели и кога се врати веќе ништо не беше како порано јас поминувам покрај него он не ме забележува..Поради тоа сум многу нервозна.. Не сме искачале заедно не сме ни блиски.. :( Многу девојчиња од школо го сакаат.. ;( Незнам дали он е заљубен во некоја од нив..Неможам да издршам веќе ве молам кажете што да праваам!! Благодарам однапред!!

2. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Тежок живот на 12 години. :x

3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.580
    ^^ Исто мислам и јас, не знам што би одговорила, во тешка ситуација се наоѓа. Плус нова е на форумов па мисли дека треба да и прогледаме низ прсти што не ги чита правилата на форумот.
    Ај остај тоа што се заљубила па и дечкото од Словенија е, плус бил и во Лондон, па добра прилика за сите девојчиња е, има пари и све тоа.
    Значи ова е доказ дека љубов на прв поглед постои! :rofl: (нема врска што не ја рецка, што не правеле ниту муабет ниту пак излегувале заедно во исто друштво) Битно љубовта постои енд лав ис ин д ер итн...
    Ах сигурно сите девојчиња од школо се заљубени во момчето од Словенија и сега очекувам сите да дојдат на форум да прашаат за совет.
    А во кое школо учиш, има ли многу девојчиња? Да се подготвиме психички.

4. Ludaaaa

Ludaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    По потекло иначе македонец е..А,за парите мене не ми интересира,парите воопшто не ми се важни..Не се заљубени сите девојчиња ама има околу 5 сигурно :P

5. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481

што да ти кажам,што да те лажам... :?:

6. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Па нормално дека ема да те примети кога си дете, а тој изгледа е и полнолетен штом бил ваму, бил таму. Што очекуваш ти да се мафта он со дете кое тек се испилило?

7. Ludaaaa

Ludaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Хах па он е колку мене и со неговите родители бил во Лондон!! :D

8. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Абе на 12 години јас ластик на улица си играв, ти бараш совет на форум за љубов?? :^) Дали да плачам или да се смеам е работава.

9. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    уште сега ли бре со овие работи,абе зимајте книгите и учите или занимавајте се со нешто друго на ваши год ние ластик сме играле,топката на место и др игри а вие за дечковци барате совет ,епа затоа на 17-18 год се мажат и раѓат |(

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Да почнеш да живееш живот како што треба, ете за почеток тоа прави.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.