ААААА .... Ми се засфиѓа едно дете во исто школо учиме ама во различни класови ама тоа ептен ми се засфиѓа.... нон-стоп на одморите ме гледа или кога ке се сретнеме постојано ме зјапа.. изгледа и он мене ме бендисува зашто дознав дека на другарите им зборел дека сум мн убава ... понекогаш доаѓа кај нас во училна дека има другари со мене што учат и погледот го фрла накај мене го аднав на фб ме прифати дури и му лајкнав слика и нејке да пише пред некој ден кога поминав покрај нив еден другар негов рече иди залапај ја .. незнам што да правам секој ден се повеќе и повеќе се затрескувам во него (ама на некој од заедничките другари ми е срам да им кажам дека ми се допаѓа ) неможам веќе вакаа некој совет добро би ми дошол
многу прави љубови не се случуваат баш поради тоа што мислиме дека златно правило е баш машките да ни придат,ете баш убаво штом имате заеднички пријатели кажи на некој од нив дека ти се допаѓа нека му кажат и готово.. И јас му пишав прва на дечкоми , не се ни знаевме иако сме од исти град , јас му пишав прва да не му пишев можеби никогаш немаше да се сретнеме , а сега многу се сакаме .Затоа не му ја мисли не чекај од него можеби е по срамежлив и од тебе преземи ја работата во свои раце