Што да правиш кога момчето што ти се допаѓа....

Дискусија во 'Сингл' започната од elen4i4, 28 ноември 2009.

1. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Дај му знак.... :^)

2. Knightley

Knightley Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    ААААА .... Ми се засфиѓа едно дете во исто школо учиме ама во различни класови ама тоа ептен ми се засфиѓа.... :$ нон-стоп на одморите ме гледа или кога ке се сретнеме постојано ме зјапа.. изгледа и он мене ме бендисува зашто дознав дека на другарите им зборел дека сум мн убава :) ... понекогаш доаѓа кај нас во училна дека има другари со мене што учат и погледот го фрла накај мене :D го аднав на фб ме прифати дури и му лајкнав слика и нејке да пише |( пред некој ден кога поминав покрај нив еден другар негов рече иди залапај ја .. незнам што да правам секој ден се повеќе и повеќе се затрескувам во него :inlove: (ама на некој од заедничките другари ми е срам да им кажам дека ми се допаѓа :$ )
    неможам веќе вакаа :|
    некој совет добро би ми дошол :)

3. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753

многу прави љубови не се случуваат баш поради тоа што мислиме дека златно правило е баш машките да ни придат,ете баш убаво штом имате заеднички пријатели кажи на некој од нив дека ти се допаѓа нека му кажат и готово..
    И јас му пишав прва на дечкоми , не се ни знаевме иако сме од исти град , јас му пишав прва да не му пишев можеби никогаш немаше да се сретнеме , а сега многу се сакаме .Затоа не му ја мисли не чекај од него можеби е по срамежлив и од тебе преземи ја работата во свои раце