Во ремедика? Јас пред 2м се породив ми бараа т.е уште од старт на цтг кога одев пишуваше таму да се носи копија и баш прашав ми рекоа требало
Sakam da prasam sto treba za vo bolnica da si ponosam za mene i za bebeto deka prvo bebe mi ee i neznam
Ќе раѓам во Чаир во Јули, може ли инфо од тазе родилка што ми е неопходно да понесам? Може ли храна отпосле да ми донесе мм во тие денови додека сум таму или се да си земам со мене од сам старт. Фала однапред ☺️
Јас потрошив многу. Во болница ставав две една понапред една позади. И менував на 2-3 часа. Потоа крварењето се намали и по една користев. За почеток земи 3, кои сигурно ке ги потрошиш.
Јас си купив 4 пакетчиња за старт за првото не крварев многу и само една недела е сега за воа ќе видиме
Некој тазе да каже што да се спакува за мајка и бебе за ГАК? Почна паника да ме мава, иако сум 33 задутре...
Јас колку што прочитав на вратата список: за тебе улошки и влажн марамици За бебе пелени, влажни и павловичева маст. Јас си спакував дополнително за мене папучи обавезно, пешкир, едни гаќи да се најде, подлоги водоотпорни за да постелам на креветите, лична хигиена и тоалет зошто немаше на патологија кога лежев. Ако има некој да додаде нешто супер би било П.С. документи и полнач се подразбира