Кога влегов во 9ти. @Doktor F Можеш своја спаваќа и добро ќе ти дојде, бар мене ептен ми се најде. Козметика за бебе не, павловичева носев, не ја ни извадив, не ги менуваат во соба кај тебе, ги собираат на купче и ги носат. Картонче носев тоа кога испитував за возачка, со години го имам. Бебето е со мајката цело време, освен за менување, некогаш за хранење ама тоа претежно во соба и за прегледи го зимаат. Ако си со царски првата вечер во шок соба, утре те носат на одделение и вадат катетер и од тогаш е со тебе. Мене не ми покажаа од одма, така да од прва прашај ги, ќе ти покажат како да го наместиш. Со лесно
Porodena sum pred 2 meseci bebeto navečer ne ee so tebe sabajle ti go donasat okolu 6 h a spavaća nivna nosiš imat i papuci nivni na tebe ti treba samo za tebe lična higiena pasta četka peškir uloski za bebeto pampres I Pavliceva pozdrav i so lesno
Здраво девојки, ве молам за совет, се мислам дали да земам мрежести гаќи за во болница, дали знаете дали дозволуваат да се носат, конкретно во Чаир? На форумот читав дека тие од аптеката во Ремедика биле добри, ама прв пат ми е и не знам дали има потреба да купувам.
За на визита ке треба да си без гаќи со влошка само, а реално тоа е 10мин, а ке треба да се движиш во текот на денот секако, така да земи си. Ги има во сите аптеки, јас земав од анни фарм на чико, 4 се во пакување.
Ти препорачувам да ги отвориш тие од Чико и чисто да ги ѕирнеш какви се. Според мене најзаникаде се тие, сите во ѓубре завршија, не можев ни да ги облечам. Чисто види си ги какви се и дали ти одговараат. @Jana7 Земи си од тие мрежестите во аптеката во Ремедика (не знам каде ги има на друго место), преубави се и нема да осеќаш дека носиш нешто, а и многу има во пакувањето. Премека мрежа и преудобни, растегливи, јас ги носев и дома кога дојдов на почетокот.
Данеа Фарм се вика, види на нет има бројче сигурно, прашај ги. Ако нема онлајн, ќе ти испратам некако
@Lavica2602 Ќе ја тагнам @LivingGlam да каже ако нè прочита дали купи такви некаде таму кај вас, знам дека ептен ги зборевме гаќиве низ темите во подфорум Бебе, таа сакаше да земе такви.
за мене-купка, шампон, дезодоранс, паста, четка, некој универзале крем, пижами, пешкир, долен веш за бебе-памперс, влажни, шпихозни(дали ова или оние кутии сетови со бенкица, боди, ова она дрн дрн...?) Алкалакс треба дасе има при рака?
Sakas da kazes deka tie sto se prirodno nosat edni rab a tie sto se carski drugo? Ja bev pred 5 dena prirodno se porodiv i nosev eden golem eden mal peskir cetka I pasta cesel punjac podloga kaj so lezese bebo peleni za bebo vlazni pavloviceva krema i vlecki iako i tsmu davaat i vir za mene tri pakovanja