Не ти треба пакување, ќе си се облечеш ташна ќе си земеш со лична карта (можеш четка иако таму има и четка и паста, можеш крема за лице и чешел само, сакало полнач за мобилен). По се значи се даваат, спавачи, вир влошки, гелов за туширање, крпи. Пред да ве пуштат мт ќе ти донесе облека за тебе и за бебе за искачање. Тоа е, со лесно за бебе се има памперси, силиконски брадавици, пумпи за измолзување.
Здраво, сакам да прашам утре матичниот гинеколог ми закажа за зимање на некои работи што ни името не им го запамтив, разбрав дека тоа ќе бидат документи кои треба да ги носам во болница кога ќе се пораѓам, дали некој знае за што се работи?
Веројатно мислел на резултатите од инфективен скрининг ако си правела и доказ за крвна група. И добро е да ги имаш сите извештаи од прегледите и крвни анализи во една папка и да си ги носиш.
Најчесто бараат само последни брисеви, упат и скрининзи, ама кај мене побараа се па на вториот преглед носев се ради шекер, сипаници итд.
жени мрежести гаќи дали да земам? со ќерками не носев во чаир. ама читам дека поубави биле за да се луфтира раната. негде прочитав дека од ремедика биле многу убави. какви се може слика да поставите да ги видам?
и какви се ? меки ли се ? ги гледав баш и овие. во ремедика биле околу 300-400 ден ама 20 во пакување.
Најдобри се како тие во Ремедика што ги има. Вака изгледаат и ги има доста во пакување. Не знам какви се овие погоре од ТоТо, но како да ми звучат познато дека сум ги барала за првото породување. Сè мислам дека тогаш не најдов од нив.
@0ли ако немам можност за тие од ремедика бидејќи не сум од скопје ќе ги земам на тото. посекако 5 доволни мислам ќе ми бидат за во болница. со ќерками ко што се сеќавам си носев гаќи како по дома што носам. не земав мрежести.
Ааа па можеби ќе ти се доста, не се сеќавам колку пара потрошив во болница. Но јас и дома си продолжив со нив, многу ми беа пријатни и удобни.
еве ги какви се, не сум ги користела до сега, вака меки се и колку што можам да видам исти се како тие погоре, едино нез дали се толку длабоки. Со првото имав земано од бебхоум 4 во паковање и како гакички, многу беа неудобни. еве ги најдов а еве имаат и од тие што ги кажувате дека ги има во ремедика Нез кои се најдобри, земав колку да не сум без ич па ќе видам како ќе бидат
Овие од Зегин ми изгледаат како тие, се гледа дека се меки. Ногавиците се прават кога ќе ги облечеш, вака се рамни и тие од Ремедика. Ете фино и во Бебе Хоум што има од нив, порано немаше, само гледам 5 се во пакување.
Вакви не се од ремедика? ја најдов сликава во темата породување државна или чаир. Ќе видам какви ќе земам, некако како многу да се 20 парчиња.
па и у право си . летно време ќе фане. дома по фустан мрежести гаќи не да луфтира раната, за два дена како нова ќе бидам