јас за ќерками не земав фен и шампон. а се мислев да ставам . излегов од болница со косата во кок собрана како седало хахаха. сега ќе си носам. друго е кога ќе е средена
Што доволуваат да се однесе во Чаир, ми кажаа дека спавачи и влечки даваат од таму ама јас сакам мои да си однесам. Дали ќе ми дозволат?
Влечки не даваат а спавачи да. Јас си носев и мои, на патолошка ако седиш пред да се породиш си носиш твои, после ти даваат нивни.
скоро се породи пријателка . мн е задоволна од цел персонал. вика супер се сите. од бабица до чистачка. и јас планирам велес овој пат. многу се фалат сите. ти која недела си? јас 34 терам.со лесно нека ни е . еве ти го мојот список . јас ова планирам да носам.
Za bebe ne ti treba seto toa za vo bolnica ... Samo peleni kremce i vlazni nisto drugo ne dozvoluvaat da se odenese
Скоро истото го имам спремено и јас , еве уште на нескафе не ми текна сигурно убаво би ми дошло после маката. Инаку од утре веќе сум полна 37ма , нареден понеделник повторно сум на контролни брисеви после терапија за уреаплазма.
Nit do labelo ke vi bide dojdeno nit do fen za kosa veruvajte se sto zemav so mene vrativ kako sto zemav, samo vlecev bagaz bezveze. Edino sto upotrebiv bese vloski, peskir, licna higena i tolku.
Во чаир кога се пораѓав само памперс ми побараа и крема и тоа и носев. Сега во Велешката болница треба да носам се за бебе што е од списокот. Секоја болница своја политика . и мене не ми се носи ама морам. буквално цела торбица ќе ми треба за бебето посебно. @PoisonGirl со другото дете кај се породи? Велес беше? те памтам пак бевме тука негде со бременоста. а за нескафе да како ќе ми дојде добро кафенце после пораѓај
Велес бев и за првото и супер поминав со Гашев. Мислам да не беше во пензија ќе си го барав. И претходниот пат се од списокот си носев и се искористив ете на кафето и тогаш не ми текна , затоа кога стасав дома дупла доза турско цврцнав
Eve vaka izgledaat za da moze da ja drzi pamucnata mrezasta vloska... Zosto taa pamucna mtezasta vloska ne se lepi
Toa se za vo bolnica koga ke se porodis. Ke krvaris i toa se zema,da bide pamucno i da moze kozata da dise pa i ranata ako si secena i siena.