Oooo mnogu mi e zal mila. Bas si pominuvala traumaticni periodi. Gospod da ti dava sila i ako se resis pak za bebce da odi se kako podmackano
Јас природно и крварев премногу, првите дена се менуваше чаршав по 5 пати на ден, само памперс ме спаси. 3 недели крварев ептен многу, влошките од болница ги баталив и мораше мм да ми носи памперс, ужас.
Здраво девојки, јас сум 35 недела првородка па сакам да се спремам полека ако може некоја да ми каже што се ќе ми треба за во болница а и што дозволуваат во систина? Ви благодарам однапред.
Zdravo zenski. Treba da pocnam da se spremam za vo bolnica, torbica i sl.. Nekoj so iskustvo sto se ni treba za na bolnica i denovite posle toa, za nas majkite? Inaku vo Sistina ke se poragjam, nekoja so iskustvo od tamu?
Ластик за коса, чешел, лабело, чај за доилки и долг кабел за пунач за телефон или батерија. Друго се има таму даваат мрежести гаќи, вир влошки, четка паста се има.
Ве читам носите чај за доилки во болница,како го подготвувате таму со оглед на тоа што треба жешка вода?
Имаат апарат за топла и ладна вода и во чаша ти носат. Јас маста им ја извадив тогаш и газа им барав зошто земав од рефусниот чај. И викав на таа да не те мачам дај во шише стави и готово ми викаше не не тазе ќе си го пиеш кога и да ти треба ќе стискаш на копчето.
Јас малку ќе ви влетам во разговорот каков чај за доилки користите, дека гледам има од повеќе производители да се опремам и со тоа
Јас го земав на алкалоид во плава лименка што е. Ама по исплатливо е да одиш во билна аптека и да им кажеш чај за доилки имаат и лепенка колку да ставиш ти ја даваат таму само ти треба голема тегла
Јас го пиев од дм и не видов големо фајде исто како и лактил капсулите. Само од рефусниот чај најверојатно е по концентриран.
Не сум го пиела тој од ДМ досега. Некои го фалеа, па си реков да пробам. Ако треба, ќе пробувам и други, ќе видиме. Рефус од билна кај Зоил?
Да тој рефус. Само се си мислам дека е по горчлив тој од Лакта Миксот затоа и мислам дека е по концетриран.
јас сепак вакви земав. неможам од ск од ремедика . далеку ми беше. беа на попуст во зегин. едно паковање. многу се меки и се растегаат . само можеби требаше поголем број да земам. се преценив многу @Sofi.ja на хип чајот се раствора и во ладна вода.