Prva bremenost mi e, i ic ne su upatena, mrezestite gaci se koristat smao pri carski da ne stega na ranata ili voopsto se poprakticni zaradi celiot nered i kakvi spavaci imate kupeno i od kade?
Вака така само додавам нешто во торбицата, на крај мислам дека до куфер ќе стасам мислев на старт дека во ранче ќе ме собере, сега си мислам да не ми се смеат на торбата дека е премногу
Се користат и за природен затоа што Вир влошшките немаат лепенки и треба само да ти стојат така меѓу нозе. Мрежестите гаќи ги држат и ќе ти биде полесно тебе доколку ги имаш, за ако станеш да не ти падне влошката. Обични гаќи не се препорачуваат првите денови за да дишат органите доле, а и плус нема да ти бидат удобни на почеток сигурно
За пораѓај во Систина ми рекоа само полнач и нешто ако користам за лице, креми и сл. да си земам. Но ме интерсира за бебе што сѐ треба да спремам, особено за облека? Што се пакува за бебе? Не знам колку бодиња, чорапи..
Таму ги облакаат во шпикозни од болницата, све нивно ако има потреба капа, чорапчиња све е од болницата, само за излагање ќе си земете и ќе ви го облечат они о тоа е
Значи реално во Систина освен ние што сакаме некои средства за лична хигиена, продолжен кабел/полнач ништо не ти треба. и секако облека за нас и бебуш за излегување... а некои документи потребни ли се плус што ви требале?
Сакам да купам торбица што е практична и со повеќе простор и прегради за сега во болница и после за бебешки работи низ град. Ќе може да ми препорачате некоја?
Здраво, јас веќе мојата торбица ја спакував, знам дека алиштата што ќе ги носам на мене ги враќам дома, сакав да прашам кога ја облековте нивната спавача каде го оставивте телефонот додека бевте на царски Претходниот пат го заборавив кај мене, моравме цело време под перницата да го криеме со бабиците
Јас имав торба со потребни работи за мене( тоалет,влажни,пешкир,полнач,вода итн) и ми ја донесоа на бокс,таму го ставив телефонот. Претпоставувам и за царски е исто, торбата оди со тебе
Здраво девојки прва бременост ми е па сега се изначитав милион работи за што да ставам во торбата па сакав да прашам ако некој има искуство со Струмичката болница и нејзините услови да ми каже што треба таму да се понесе?
mmshopmk na instagram jas naracav od dvete vrsti ednata e torba drugata rance mnogu se prakticni i kvalitetni
Барајте ги овие од Галеника, исти во состав како Вир биле, јас ги користев нив сега, супер се задоволна.