А тебе лично како те засега ова? Или досадно ти е па занимација си наоѓаш? Нареден пат ако можеш помогни, ако не одмини и не замарај. И јас по 200 пати гледам исти прашања па одговарам некому. Може тој некој си била баш ти.
Шала на страна јас стварно ќе треба со куфер да одам бре нема да ме собере во торбица со гломазниве работи Купив од подлогиве за доле пакувани се по 10 па да прашам колку си носевте вие да не ги носам сите? Дали да носам и спаваќа со мене за на гак (некаде читав дека не секогаш имале перени) и дали се топли собите некоја што се породила зимно време да ми каже дали да си спремам и џемпер/наметка Ме фати паника па да си спремам торбица нека стои
За подлоги мислам имаа пишано дека ставаат и редовно менуваат, а секоја соба има клима, така да треба да е топло, освен ако ти се погоди цимерка од сибир дојдена па да ти треба и јорган хахаха
Deka mala torbica jas od podlogite si spakuvav 5 mislam i kako dukser deka dr ne mi faka neku da nosam ton alista
Go frliv pakuvanjeto ima na slipi gi zemav od zegin okolu 200 den ne propustat moze i za na krevetce da ss stavat namesto oni klasicnite koi mora da se perat ovie se za ednokratna upotreba ama doata golemi se moze i na pola citav nekoi gi delele e sega kolku nepropustat neznam ke vidime plus se otvara vaka kako stoe na uste 2 dela
Подлоги за преслакање на бебе, ги ставаат и под гз после пораѓај, не пропуштаат, за да не де направи лом креветот. Сум ги користела и на слипи и на бекутан, според мене на бекутан се поасални и поквалитетни. Јас таква подлога имав ставено под ластичарката на бебешкото креветче, за ако му пропушти пелената да не се исфлека душекот
А исти вакви само потенки и пократки има во џамбо, и поефтини се, колку само за под гз за нас вршат работа и тие