Мислев на кафе готово во чашки/лименки За сапун се мислам, може и купката да заврши работа. Влажните и пешкирите ги додавам на список, фала
Па, еве ти повеќе знаеш од мене. Јас кога ќе раѓам моите сигурно нема да ме остават така неинформирана. Ќеимам се што ми е потребно во вистинското време. А, ако даваат и спаваќи уште подобро ќе ми биде на заем и ќе видам како ќе ми стои нешто што не е мое единствено ако не ми дадат да го поднесам дома.
Пари за трошоци и куфер за да си ги ставам неопходните нешта во него. А, може и празен. Битно куфер да е.
Јас си ставив и голем и мал пешкир, ставив 10 пелени за бебе па ако има потреба ќе ми донесат. И марамчиња хартиени ( незнам правилно како се викаат) во кутија што се место тоалетна. Влажни марамици за тебе и за бебето, стик без амонијак, и си ставив крема за брадавици на medela за секој случај. Купи си ако немаш од тие шишенцата што се за патување, и можеш во нив да си префрлиш шампон, и маска ( јас така направив) и си купив од дм на балеа мали гелчиња за туширање помалку место зафаќаат. И обавезно лабело. И не носи многу пара обични гаќи зашо голи ќе бидеме дур сме таму хахахха
Бебињата ги оставаат цел ден кај мајките, само за млеко доаѓаат на 3 саати им даваат. Мене уште првиот ден ме прашаа дали знам да му сменам пелена или да ми покажат.
Ете може и хартиени марамчиња да додам на списокот а кремава ако треба маж ми ќе ја донесе. Тие малите од дм и јас планирам да ги земам А за гаќиве до сега сите блиски ме убедуваа као не зимај, не ти требааѕ ни тие мрежасти пошо гола ќе си ама јас упорна сум у тоа дека не можам да се замислам влошка да ја стискам меѓу нозе за да стои на место пошо сум гола
Џабе, и јас неможев, ама две операции имав и гола си само со улошка. А мрежастите се практични ради раната и од царски и природно ако си шиена не те стегаат толку. Немам искуство со пораѓај ама имам со две лапараскопии и мрежастите најмногу ми пријале на "раните" ( дупчињата )
Земи си и гаќи. Ама ќе ги соблечеш пред 8 саат. Тогаш поминува визита. После пак облечи ги. Јас така правев. Не се издржуваше само со влошката.
Баш ради тоа земав мрежасти, за да не стегаат. Обичните, така за секој случај Заборавив да те прашам, каков е тој стик без амонијак? Некои посебни ли се? Dove рол он не врши работа?