Не е добар затоа е најефтин. Ќе си купиш од најскапиот ланолин на медела. Јас почнав со мачкање кога се породив. Секако ако цица на почеток се прават ранички на брадавиците па само овој лнолин ми помогна, а дадов пари за сите поефтини
Јас од Бони имав земено. Ваљда и Вир се исти… Што и да е, додека си во болница ќе користиш. Ако ти се удобни, продолжи и дома. После кои ти си ги користиш, тие. Ама еден совет. Ако си шиена, земи некои што се скроз памучни. Такви се на Лејди, во Жито ги имаш. Премеки и пеудобни. Ова ти го кажувам дека, на шиено и конец што ќе штрчи, оние што се со мрежа одозгора, баш непријатно чувство даваат, страв ми беше конецот да не се заглави . Ова како совет од мене.
Треба да и за дома. Снаа ми се породи во Систина, првиот пат си купи улошки Вир и за дома 2 паковања ама пошо беше царски на крај, продолжи со обични памучни влошки. Не беше доле шиена немаше потреба од вир. Вториот пат (и ден денес се смеам за ова) пак роди во Систина и земала испособрала пакетчиња улошки за дома. Викам што е ова, што напраи, све собра. Ми вика за 120000 денари и пола соба со се бањарка и перница требаше да земам Така да ќе си земеш и ти ако веќе плаќаш
Јас бев со царски и пак бев со вир затоа што гаќи не можев да облечам заради раната , мислам не само раната туку цел стомак ме болеше и дури и работ од гаќите ми сметаше. Јас бев од тие што викаа боже сачувај без гаќи ли да седам па и за у болница купував оние мрежести и на крај ни мрежести употребив ни бутур. Си останав со вир и гол газ и дома дури до 40 дена, ми се уарни
Хахах истово прашање го имав и јас Точно само влошки се, не се лепат и така си ги ставаш и си ги држиш стиснати со нозете и тоа на крај што е како кончиња измеѓу газовите, како танга хахха и си стојат плус пижамите колку толку помагаа, ова за дома зборам. За у болница со спаваќата малку повеќе ќе стискаш нозе и газови за да не ја изгубиш кога ќе стануваш