1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што да се спакува за во болница?

Дискусија во 'Бременост' започната од Snow-Queen, 27 август 2012.

1. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    2.043
    Никако не зимај твоја спаваќа од дома,јас зедов па и си ја облеков и дојде хигиеничарката ми рече веднаш да ја соблечам...ќе ти дадат од таму,и секој ден те прашуваат дали ти треба нова.
    Исто така нешто што не земав а ми беше многу потребно ми беше ланолин кремата за гради...бидејќи бебе додека да фати града ме направи целата со рани,па накнадно ми ја донесе татко ми...земи си таква за секој случај.
    Јас носев плус и од тие прекривачите за болничкиот кревет (мушами) за да не се правам лом додека спиам,и си ги менував скоро на 5 часа..

2. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.826
    Допаѓања:
    33.151
    Истото ми го кажа мајка што е породена пред 2 ипол месеци на Гак, мрежасти дека не ми требаат и не дозволувале. Значи да не ги купувам само за џабе.
    Од Бони влошките доста ми се 3 паковања?

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.072
    Допаѓања:
    6.973
    Мене со царски пошо скоро недела ми се фати на гак, три истрошив. Така да таман ти се. Не паѓаат така лесно влошките кога движиш, мене лично ниеднаш не ми падна, ако бев со царски се движев цело време, поготово кога ќе ти го донесат бебето, од сабајле до вечер.

4. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.256
    Допаѓања:
    17.678
    па белабиби и други мислам имам читано членки дека носеле. изгледа како ќе им текне хахаха. нема врска. мене ми беа згодни искрено. ама секоја болница своја политика :)

На BellaBibi му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.257
    Допаѓања:
    16.239
    Сестрата што ме стана и ме истушира, сама ми кажа облечи мрежасти, ама пред визита извади ги.

6. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.257
    Допаѓања:
    16.239
    Подобро од мрежасти нема. Мене иако ми рекоа да си облечам, не облеков, немав де. Викам што ќе зимам за два дена. Па наредниот ден си облеков обични и така си бев. 71616162 пати ми падна влошката, кога се вртев во кревет исто се изместуваше, лом правев се. И дента кога си идев, знаев дека ќе си идам, помина визита, се истуширав и си облеков гаќи.
    Никој не те гледа. Визита е еднаш во денот од сабајле, после и боксерки да облечеш, нема никој ни да те види, ни да ти каже нешто.

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.072
    Допаѓања:
    6.973
    Нас не ни даваа, јас сум со царски, ама и на цимерката што беше природно исто не и даваа. Строго пиштол гола доле хаха со вирот.:rofl:

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.257
    Допаѓања:
    16.239
    Земи си, имај си.
    А 3 ти се доста, ако ти треба ќе ти донесат.

9. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.257
    Допаѓања:
    16.239
    Ај царски идеа да третираат рани, ама на природно кај ја гледаа што има ахахахха

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Anya321

Anya321 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2021
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    99
    Јас се породив во чаир царски пред една недела, носев нон стоп мрежасти гаќи и на визита ниеден доктор не рече ништо, смкнуваш гаќа и готово
    Бони 3 ти се доста, јас две искористив

11. Tea SK

Tea SK Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    4.168
    Допаѓања:
    7.823
    Ама вие со природно многу мрдате, затоа ви паѓа улошката :D:D:D.
    Со царски ни мрдање, ни вртење, нема кај да иде :).
    Шала на страна, јас за со првото купив шанса немаше да ги носам директ на раната ме маваа.

На BellaBibi му/ѝ се допаѓа ова.