За во чаир... Пешкир голем и мал Улошки вир 2 пакетчиња Тоалетна Улошки за гради (околу 15-20) Памперс 10 Тетра 5 Бекутан крема Гел за туширање Паста четка Друго нешто ???
Земи си влажни марамици зашто отпосле не дозволувале да ти донесат, појма неам зашто. Улошките за гради ти се многу, а пелени за бебе ти се малку Во просек 5 пелени дневно се трошат.
Во право си @Ti19943 и јас пребарував повеќего за држабна се стари постови. И мене ме интересира ако има мајка скоро породена да сподели. ♡
Женичкии може ли некоја да ми каже што точно треба од страна на документи да се носе во болница и дали е задолжително мајчина книшка пошто мене не ми дадоа од кај матичниот
Јас мајчина немав, проблем не ми правеа. Инаку покрај другите документи треба крвна група да имаш и последни брисеви.
А зошто ти е венчален лист? Тоа знам скоро го имаше во струмичка болница ама мислам дека не треба да се зема зш се гледа по книшката дека си мажена
А ако не си мажена ќе те вратат? Што е форава со венчален лист знае некој оти воопшто некој би барал таква глупост за породување?
Мислам дека им треба за изводот за новороденче, по ново мислам дека од клиника си ја завршуваат таа работа
За извод да му извадат на бебето затоа им треба венчален лист. Јас кога се породив пред една година во гевгелиската болница ми побараа да однесам за да можат да извадат извод за новороденчето и на денот на заминување ти го даваат.
Jas treba zdravje so carski da se porodam vo bolnicata vo Prilep,pa dali ima nekoja clenka da mi kazi so treba da nosam ?
Даваат ли на ГАК да се носи свој спаваќи или мора нивни? Кога лежев на ургетно доле си носев мој и неми правеа проблеми ама за горе незнам како е.