Јас овие си ги користам за мене а и за бебе ќе бидат истите.Многу се убави,мирисаат преубаво и се као влажнакрпа а не онакви што се тегнат и дупнуваат на прст
Тие се , убави се мене од овие малата цела ми се изиритира на дупето и дундето , еднаш ги земав и никад више , али немора да значи , секое бебче си е различно.
Не , белите виолета мила 99% вода што се , тие се најдобри од виолета .. али пробај си и со овие може ок ќе ти се .
Мамички здравоооо. Веќе сум 32 накај 33 недела ( за 2/3 дена). Сега почнува да ме фаќа паника, за тоа што да спремам, што треба да земам за мене што за бебушот да не заборавам нешто и сл. Ќе се пораѓам во Чаир. Па би сакала доколку некоја има тазе породена таму или по скоро што се породила да ми каже како оди процедурата околу ствариве. А и ми треба совет што да земам за мене и бебуш. Јас си имам некоја претстава во глава, ама сепак прво ми е и не сум упатена.
Здраво Еве јас како најтазе од таму ке ти пишам нешто. Носев многу ствари од кои немав потреба а и сватив дека таму ти е најважно да се породиш а не дали носиш нешто За тебе: Најкористено гаќи за една употреба ( после визита ке ги носиш и нема да крвариш по цела соба) Папучи за да ти е поудобно Крпа за лице и тело Прибор за лична хигиена и вир влошки Полнач за моб обавезно За бебето само памперс и павловичева Тоа е се со лесно на пораѓај
Тие гаќите што ги спомнувате, и ние со царски мора да ги носиме? ја планирав обични големи т.е овакви сеа што си носам! А влошки нема да ми требаат нели? Ај поправете ме ако грешам, вие што сте биле со царски! Фала,фала!
Па мислам дека влошки нема да ти требаат, зошто ќе бидеш сечена на стомакот, не долу.. барем така мислам. И незнам баш колку ќе бидеш во можност да носиш од одма високи гаќи. Пак, нека каже некој што поминал веќе, оти јас ова од логика.
Абе да и јас така мислам ама сепак ми требаат гаќи Барем за излегување Овие што ги имам купено едно 20 пара може имам за секој ден мењање, ми се мнооооогу удобни, меки, високи, и плус не се бабски, туку со симпатични дезени...искрено би ги користела секогаш да не беа ХХЛ
Ти требаат кралица мораш да си земеш исто ќе крвариш како и овие со природен пороѓај.јас за во болница две паќетчиња си зедов после за дома докупив.и сега за овој пороѓај исто ќе биде.а за овие гаќиве незнам не носев за првиот пороѓај незнам ни какви се ни како изгледаат а гледам на форумов сите ги земаат
Едно ме чуди.. По инста, фб, гледам слики мајки дотерсни, нашминкани. Луѓе, јас гробарка бев. моите се исплашија, не па некој друг дс ме видеше. Влошките се потребни и на тие со царски. Од аптека вир се викаат. Јас така ги ставав, без гаќи. Ок поминав. Промивки ми правеа сестрите.
Овие на инста не се ни поправаат во бременоста.И оп после тоа се позгодни од што биле Нашминкани и нафенирани оо сега ме болат раце додека се тегнам со четка и фен пола саат а тогаш Со лесно нека ни е
Кој ги нарекол мажите посилен пол, да ми е да знам.. Од вакви муабети ми е чест што сум жена, здравје за скоро и мајка.