Душааа... Добро, јас купив мрежести ептен за секој случај. Не значи дека ќе ги облечам, само ако имам потреба. Фала ти мами ❤️
Јас ги купив од Mothercare во Рамстор, а имало и во Енци менци. Да си земеш, нема боља работа! Улошка не се изместува плус можеш две да ставиш за да не ти протекува накај грбот. Во Чаир не ми правеа проблем за ваквите гаќи.
Еее добро што ми кажа, фала,барав пред некој ден по Сара фешн и слично продавници ,ама нигде немаше.Ќе си земам,за првото не знаев дека има вакви ,ама ако не во болница барем дома ќе ми вршат работа.
Jas gi kupiv vo baby care ili nz tochno vo cm na 2ti vo redot kaj detskite prodavnici. Od 440 so popust okolu 350 mkd gi zemav vcera, 5 vo pakuvanje. Mislev nema da drugo mesto ne procitav I direkt tamu. Pobaraj vo site ovie moze poeftini se neznam. A koga sme kaj pripremive, veshtachki bradavici dali ste kupile, kade, koj proizvoditel I pari? Najdov samo na mendela okolu 800i neshto bea.
Во болница да си ги земеш, за да не одиш како пингвин Незнам сеа со коронава дали одат во мензата, ама мене за таму највише ми беше раат. Со поголемава кога одев накај менза имав страв дека ќе ми шљапне улошката на сред ходник @BeloMache силиконски брадавици ќе ти кажат во болница дали има потреба. Јас не сум купувала ниту ми затребале.
Не купувај силиконски пред време, во болница ќе видиш дали ти требаат или не. Ако ти требаат ќе пратиш маж. Тие на Медела мм ги земал 770. Знам има и филипс авент ама мене у болница ми кажаа Медела пошто они такви имаа у неонатологија. Ем ми кажаа и која величина.
Дечки да ве прашам незнам дали е за тука темава? Ме интересира како е во државна болница дали примаат сега со коронава посети за болни и од колку саат се посетите
Дали во Чаир може да се носи во торбата и леден чај и вода? Нема да има кој да ми донесе, а гледам никоја нема напишано за ова, па да си прашам
Ako te primaat vo rodilna bez da odis ma patoloska nema da ti dozvolat nisto so tebe da nosis, barem na mene ne mi dozvolija,i jas ne sum od skooje i ne go zemaa toa vo predvid,pa stom se porodiv soprugot povtorno dopatuva za da mi donese stvari i sokovi
За на ГАК најбитно: - влошки со мрежичка 2-3 пакувања - пешкири - влечки - полнач - средства за лична хигиена (паста, четка за заби, шампон и за туширање, чешел, ластиче) - тоалетна - вода, сок и нешто за грицкање и благо (инаку доручек, ручек, вечера даваат) - може да си земете и некое џемперче за ако ви студи по спаваќа и чорапи За бебето само памперс и влажни, шампон и павловичева не ми земаа. А за облакање на бебето може да си носите или да ви донесат пред да ве отпуштат.
За бебе ми рекоа ништо не треба, за нас основни работи. Чешел полнач лабело.. Ама пак ако има некоја нека дополни и мене ме интересира