Јаболко искасапено у чинија и мацнато во нискомаслен јогурт, со 4-5-6 оревчиња.. ок тоа беше и главно јадење и десерт и све бре. Туто комплето, бујрум жабешка попара .
Во знак на протест кон се’нештото денеска ќе му пркосам на животов, ќе му испрчам пупе, ќе раширам желудац и ќе набијам некоја калорија одвишок во ова тело, само од инает ! појест чу све колачиче оохоо, теби у инат постачу дебела оо све девојќе, нече бити слатки као ја! Но, тоа ќе ми е само десерт ти перчину што ми ометаш во моево постранство што од време, што од канцеларија и ќе изедам неколку парчиња од питите на мајка ми... да си пукнеш од мака !!! Со, спанаќ и со праз + урда, комбинација лудило, за лечење лудило! А, ти можеш твоите правила, без правила да си ги напикаш кај што сунце не сија или пиле не пеЈт. Адиос, хаста луего, ма аста нунка би ти рекла! Олвидате де ми и вој а олвидарте а ти. И да, нема да барам слика, бидејќи уште од сега ќе ми се пријаде!!!
Леле како би изела едно од тие попарените.... ама морам да престанам со благово, ако планирам да си ослабам