Кај мене дома постат па пржев риба, направив палента и салата од марула со младо кромидче. Кој пости нека повели кај мене на ручек
hock: тоа не е ручек тоа е ужинка јас ручам смоки и нескафе моментално....ама после има нешто мама зготвено незнам што е, само ја видов марулата за салата
Гоу Грл, денес цел ден сум на овошје: појадок-пола банана, ручек-2 портокали, а за вечера има време, ќе видам што ќе биде.. Ај хејт биинг он дајет :roll:
еј да бе на диета си :? .....а мене па овошјето уште повеќе ми го зголемува апетитот и стално после едно јаболко на пример мене ми се јаде нешто калорично со леб :roll:
Забегавме малку од темата, ама само уште ова да го кажам. Јаболките најмногу од се отвараат апетит. Затоа кога ми е овошен ден гледам да ги избегнам.. :mrgreen: :mrgreen:
Мама направи исто спанаќ со ориз (ептен ја сакам манџава) ама се залажив со сојата.. така да утре сигурно знам дека ќе јадам спанаќ
сега ѕирнав во рерна има некој нов специјалитет мама направила, па ќе го пробам иако е со боранија што баш и не ја сакам...ама морам да пробам