ручекот е готов, свинско месо со кромид, и компири пржени, се тоа со марулка денес се решив за калориииии
Ручекот го мислев уште од вчера. Што не сме јаделе долго време?Риба. Исфрлам од исхрана веќе многу мрсна храна. Затоа направив риба во тавче. Како додаток ставив и компири (печени) и салата марула. Бидејќи сме зависници од благо се научив да правам парена торта (не треба многу мастрав и време )и си ја правам мижејќи. Има и за гости да се отстрамиш ако некој ти дојде и за нас.
еххехе ете ме потсети да се пофалам за мојот десерт денес тоа е торта со кокос , ама и мојата е попарена со топено чоколадо, вода и малку магарин(сето тоа е оди заедно имаме сличности во денешниот ручек
еххехе ете ме потсети да се пофалам за мојот десерт денес тоа е торта со кокос , ама и мојата е попарена со топено чоколадо, вода и малку магарин(сето тоа е оди заедно имаме сличности во денешниот ручек [/quote] Јас па тортава почнав да си ја правам сигурно два пати неделно. Ефтина и брза. И за свој кеиф и за гости.ТОП.
Јас па тортава почнав да си ја правам сигурно два пати неделно. Ефтина и брза. И за свој кеиф и за гости.ТОП.[/quote] хехе и мојата е една од најефтините торти, ама мн ми е уба
хехе и мојата е една од најефтините торти, ама мн ми е уба [/quote] ајде наздравје ручеците,јас денес оривче со блитва к.млеко и салатка,а тоа економик убавата торта ја има во рецепти или не, ако ја има да ја пробам ако не ај пишете рецепт,инаку обожавам кокос поздрав
ајде наздравје ручеците,јас денес оривче со блитва к.млеко и салатка,а тоа економик убавата торта ја има во рецепти или не, ако ја има да ја пробам ако не ај пишете рецепт,инаку обожавам кокос поздрав[/quote] мојата ја нема ама одма ке ти ја пишам, одиме во друга тема
Сарма од спанаќ, со ориз и печурки, риба, рибина чорба, и салата од сите зеленчуци што ги имам, на мнооогу ситно исецкани (како оној мексиканскиот сос со се што го сервираат, не ми текнува името)