Да ако мислиш на соја шницлите? ги вариш прво во вода со вегета едно 10-15 мин,убаво ги цедиш,ги редиш во плех со зејтин малку,одозгора стави им пак вегетичка,можеш и малку црн пипер и мааалку зејтинче.чекај да се запечат и прсти ќе излижеш.обично правам рестован компир со сојата и марулка,мх мх,
јас ја правам сојата на тој начин што откако ке се свари, секое парче го прпелкам во јајце, па презла и ги пржам во загреано масло, а инаку за ручек денес за мене бел грав, а за мажето тавче гравче
да ги варев така ама потоа ги пржев во масло ми се допагат на мене ама на мажот ми јок не му се допагале и не јадеше............викаш подобро е во рерна?
јас ја правам сојата на тој начин што откако ке се свари, секое парче го прпелкам во јајце, па презла и ги пржам во загреано масло, пробај и вака, и моето маже не сакаше на почеток ама сега вака мн му биле убај
Мене и дечко ми така ни се омилени,убаво зацрвении ги и баш се вкусни,во секој случај пробај,мене пржени ме мрсни а вака ми се поубави...
денес јас готвев,подготвив сос од пилешко динствувано со печурки ,и пире од домаш но компирче направив,и на крај плус една салата од марула со краставички измешана,луѓе за 20 минути цело тенџере се испразни татко ми два пати побара репете,се потепаа,ме пофалија,горда сум танананана