Да ама не до тој степен да не смееш ништо да го прашаш или да ти диктира како да разговараш . Тоа веќе е дијагноза
Маж со став, харизма, шарм. И нормално, со брада и зелени/плави очи. Отсекогаш ми биле попривлечни таквите мажи. Контра маж на ваквиот тип на мажи....Докторот што ме пораѓаше вториот пат. Гледајќи во него заборавив дека треба да раѓам.
Целокупниот изглед и однесување.. да е самостојна, пристојна, интелигентна, убаво да изгледа, сето тоа зачинето со убава облека и добро тело.. ммм вкусно нели?
Рацете, дланките, да го задржи малку погледот кога ме гледа случајно или не, обликувано тело, став, парфем, брада, да знае што прави, има многу. Ако некој ми е секси, ми е, има нешто и сама не знам точно што. Ако не ми е, не ми е.
Маж со поднезакопчано кошулче и тони влакненца да вират. Па кога ќе се зачука во гради и запоти и запие узо и ракиичка да не знае како се вика, уххх секси, па да го фатам под раче до креветче. Да му соблечам чорапчиња па миризба туршија кисела зелка да не е рамна ммм вкусно а? Кога ќе му ги перам наутро да знам негови се па да си пејам нек ми јутро мирише на тебе.
Самодоверба, убава насмевка, смисла за хумор, став, шарм, добар речник, сарказам, скромност, емпатија...