то што не се замарам многу за другите и не се спријателувам со сите (мојте пријатели се ретки и прави пријатели)
Eте ќе и се приклучам на QueenElena, и јас немам фејзбук А инаку, мислам дека мојата ексцентрична појава ме прави поразлична од другите. Мојата смиреност и до одреден степен рамнодушност и ладнокрвност. Различните размислувања и погледите кон светот.
Непокорливоста и различнита визија за животот. Кога другите патетично глумат очај и сожалување за "милите пријатели",јас сум смирена и ладнокрвна. И додека некој потресено опишува ситуација и сите остануваат "вчудоневидени,јас сум рамнодушна. Во ова време на елетронска комуникација кога многумина се потресени за Фб-фотографирање и опседнати со кликање,јас немам Фб-профил.
Поразлична од другите ме прави тоа што секогаш сум искрена и емотивна Може најмала критика од другите да ми го расипе цел ден и да ме расплаче.Се обидувам да ги разберам сите а мене никој не ме разбира
Тоа што не се однесувам како сите девојки, не ги сакам работите што една девојка ги сака (ташни,шминки,штикли,сандали ....), не ја следам модата туку имам свој стил, што секогаш се ставам во ситуација на друга личност и се обидувам да ја разберам нејзината ситуација, што повеќе се грижам за другите отколку за себе, имам некои навики кои на другите им се интересни и ме паметат по нив, покрај мене сите се опуштени бидејќи сум опен мајнд личност и можам за се да разговарам и се да прифатам, потоа мојата смисла за хумор и духовитост, но и дозата на сарказам. Друго не ми текнува
Поразлична од другите мене, како и секој еден поединец на светов,ме прави ссмото тпа што јас сум јас, нема никој кој е сличен на мене нити некој друг е сличен на некој друг. Така сметам јас, сите сме сопствени поединки со многу многу посебни обележја на нашите личности! Може ова мислење ме правипоразлична од сите други!?
Тоа што сум многу едноставна и некомплицирана Тоа што сум точна како швајцарски саат Тоа што сум МУЛТИТАСКИНГ личост
Поразлична сум од другите, бидејќи имам 17 ипол години, а до сега не сум пробала ни капка алкохол, до сега сум немала дечко (се немам ни смувано со некој), ретко излегувам навечер и кога сум била излезена со друштво покасно од 22 часот не сум се вратила дома.
Тоа што сум многу реална.Сурово реална. Ги согледувам работите од сите аспекти без емоции насочена кон позитивен исход. Не дозволувам првиот впечаток да ме залаже.Мислењето го формирам мнооогу долго. Со оглед на опкружувањето сум многу прибрана и скромна , но секогаш добро расположена.
Тоа што сум премногу оптимистички настроена со животот, затоа што сум амбициозна и затоа што сум полна со самодоверба, затоа што кога ќе застанам пред огледало не викам дека сум дебела и грда, туку викам дека сум убава.
Пијам отρов Мала шега. Не саκам да се пудρам ни да глумам лудило. И не им веρувам на машκите ич ама ич!
Сум духовно настроен кон себе и другите, пред да им судам. Сакам да ја видам поголемата слика за себе и нив. Не ги суди сите машки затоа што некои ти згрешиле. Не сме сите селјаци, лопови и кодоши.