Важно за тебе совршен маж е да има пари без разлика каков е внатрешно. Сепак недостатоците со пари ќе ги надополниш.
Читај го делот во заградата, детектирај смајлиња и не треси глупости. На некои се треба да ви се црта.
Доволно е да ме сака , почитува и поддржува . Парите доаѓаат и си одат, убавината е минлива . И да знае да се снајде во кујна колку за себе да не умре од глад ако не сум дома подолго време .
Некој што ќе ме разбира подобро од што јас се разбирам себе си, ќе ме сака безрезервно но не и безусловно, и ќе не' поврзува силна хемија. И пред се', треба да биде паметен. Што донекаде се содржи во напишаното погоре.
Некој кој ќе го палам 24-7 и кога ќе имаме односи да може 3 пати по ред да му се дигне. Сакам 3 рунди. Да е сосема различен од мене. Да е смешен како мене. А само што открив дека неќам екстремно високи и слаби мажи. Некако ми се бррр многу повисоки од мене.
Висок 2 метри. Плави очи. Плава коса. Амбициозен. Хумористичен. Да мириса на лимон и нане. Да размислува напредно. Да не пуши цигари. Спојлер Сори д мен дас нат егзист п.с Дека родно место Јупитер, затоа