Совршен е само Господ Бог, па оттука не постојат нит совршени мажи нит совршени жени а ниту пак совршени луѓе... Па оттука не би дал никаков коментар освен погоре кажаното...
Nema sovrsen maz.Najvazni osobini: 1.Da me pocituva 2.Da me podrzuva 3.Da bide pokraj mene koga najmnogu mi treba 4.Da mi dozvoluva da izleguvam so kolegi-prijateli od na rabota 5.Da ima korekten odnos prema moite Ova jas mozam da go pocituvam i cenam,
Не можеш да најдеш совршен маж, секој си има по некоја лоша псобина. Според мене нај битно е: • Да ме сака искрено • Да не ме лаже/ Да ја зборува вистината • Да ми кажува кај оди и со кого е • Да не се понаша сељачки • Да не пие многу алкохол • Да ме цени Се останато се мали ситници кои не сметаат многу
Нема денеска ништо совршено, нит мажи, нит жени...Доволно да е добар и да те сака и почитува, убавината е секако минлива
Со години приметив дека се менуваат "критериумите". Она што сега ми е битно е да е амбициозен, работлив, искрен секако, да ме почитува мене и генерално да има почит према жените, да ме почитува мене, мојата слобода и моите избори.
Совршен маж треба да биде згоден, богат, културен, да не гледа по други жени, да ја тинтра својата жена, да и носи кафе у кревет, да знае да прави ручек, да витка сарми, да меси кифли, да пере, да пегла и прашина да брише..ахх ќе заборавев..и доооообро да клеца
Ti samo ko nekoj endek optegni se na mev i kuliraj. Aaa da, zaborajv i masaza mozi i pred i posle sex.
Јас можи смешно и патетично звучи ама имав листа со над 50 критериуми,на крајот се затрескав во личност што не очекував и едвај 25 исполнува...