Убава и широка насмевка. Очи во некоја светла боја. Да знае да гушка. Да те брани и почитува И заедно да правиме лудости
ti ako zboruvas za sebe toa e druga rabota ama ti ne go prestavuas opstetstvo na zeni tamu se 3 miljardi zeni
Па и не знам дали е површно или паметно размислување. На оваа сиромаштија што владее во земјава, карактер никој веќе не гледа. Do what you gotta do
Не викам да е клошар. Секој сака стабилен партнер: не само финансиски, туку и физички, психички. Али, ако има мозок како ориз и последен да е на светот не би го зела
Тој што има пари, во очите на светот е и многу паметен. Така да искрено немам запознаено богат човек и многу да е глуп. Не идат тие две работи заедно.
Ако би коментирал на темава и би избрал совршена жена за мене. Од аспект на карактер, да е стабилна, да не се прца настрана, лојална, коректна, да почитува и да знае границите до кај се. Да не ми го отежнува животот дополнително и заедно да би се избориле заедно, за некои цели што имаме во животот. И секако да е амбициозна. Од физички аспект, би рекол да вежба да се грижи за своето тело, црни сакам повеќе, па уште ако има чоколаден тен, бомбона.