Благодарам. Иако се обиде да ме навредиш нема да успееш пошто тој што е маж не се навредува на ниски провокации и удари. Само разбрав дека ништо не сфати од тоа што објаснив. Така да нема причина од понатамошен разговор. Инаку не гледам причина да некој подели сметка педесет педесет, секој ќе си плати тоа што си нарачал.
Еј темава е утната, турете у нова категорија Хумор, пошто или сите си играат курташак со мене или јас не сум нормален. Најтрагично е тоа што овие што листаат и листаат и листаат барања, завршуваат со Ранко, емоционално-нестабилен градежен работник, што платата ја ебе на ливчиња спортска и кафе у кладилница, а дома доаѓа само за ручек и спиење. Мужите ако можам така да ги наречам, па полошо, пишат пишат пишат и на крај цел живот со Десанка Шаќич ќе го минат, сем ако не најдат некоја будала да ги толерира (се помалку веројатно со оглед на тоа дека можеш да ги смениш со силиконско цилиндерче од 1500 денари).
Маж што си ја сака и цени жената,има почит кон неа ,ја штити од се и од сите.Ја поддржува и секогаш знае да ја разбере,со неа е во добро и лошо.Искрен и верен маж.Трудољубив и амбициозен.Пред се да е добар човек и да има добра душа полна со љубов кон жената која ја сака.
Nema sovrsen maz..kako sto nema ni sovrsena zena.. Treba da si go sakas takov kakov sto e.Da go prifatis so site sovrsenosti i maani.
Нема врска другар, ако таква те сака ќе те сака додека ти ја исцеди сметката потоа наоѓа друг за 2 секунди и тера. Тоа што треба е да си себе си, да не копираш никој, да си искрен и уверен.