совршен маж за мене е да ја сака искрено и почитува својата сопруга или девојка, да биде тука со неа во тешките моменти за неа и да биде искрен со неа, неговите емоции да бидат искрени и да не ја изневерува... но тоа е на 21 век е многу тешко таква љубов да се роди... така да веке искреноста ретко постои.. со еден збор, сите ЛАЖАТ!
Не барајте ,,совршен'' партнер за да бидете комплетни, станете луѓето кои се среќни и тогаш кога не се во врска. Знам дека ќе звучам песимистично, но од партнер ретко кој искусил долготрајна среќа. Се ми се накако лицемерни денешниве партнерства. Ваму со него/неа тинтири минтири, првите месеци ќе се изгуби, не знаеш дали е жива, а после тоа ќе се врати да озборува.
Не постои ни совршен маж ни совршена жена. Сите имаме мушички. Партнерството во животот се базира на компромис. Според мене (значи мое мислење е ) ,,совршен,, маж е оној кој е спремен на компромис.
Истото е и обратно совршена жена е онаа жена која умее да направи компромис. (ма да совршенство е релативна ствар-може би непостоечко),. Потребна е човечност во права смисла на зборот во граници на разум за да има некоја соодветна така наречена совршеност.
Кога бев помала на ова одговарав: да има црна коса плави очи, убаво тело да го сакаат сите женски по можност да е некој откачен багабонт и ред др работи... сега... Како изгледа совршен маж - Он не изгледа он се понаша - е тоа е најбитно, по однесувањето ке знаеш колку е совршен а не по изглед.
Не сакам совршено да е се, знам дека ќе ми е досадно. Но накратко би сакала покрај мене да имам човек кој пред се ќе ми биде пријател, ќе има разбирање, трпение, со секојдневни гестови ќе ми го разубавува денот и ќе ми обрнува внимание колку што ми е потребно.
Принцот на бел ќоњ е во бајките, а во реалноста може само коњот на бел принц да го видите.Совршенството не постои, секој си има свои лоши и добри страни.
Не делам ваκви титули. Дали имам таκов κ`смет или многу баρам- не знам, ама мене неκаκо сите машκи ми се исти. (Не смејте ми се ) Зеле тоа чашата пρед себе, лоκаат без чувство за осет и гледаат наоκолу. И (баρ мене) сеκој втоρ ми пρиоѓа со :,,Те гледам цело вρеме и многу си ми позната." Srsly? После ќе ги удостоиш со муабет и едни ќе саκаат само пρијателство, а дρуги ни муабет нема да ти (ми) напρават во животов Гледам само една пρичина: саκаат κвантитет, а не се интеρесиρаат за κвалитет. И ај ρечете деκа немам пρичина за жалење. Во моментов ми тρеба неκој за титула ,,поинаκов" , оваа совρшенава ми е баш далечнаааааа. П. С. А баш би саκала за неκоја година да пишам туκа и да се демантиρам.
Совршен маж за мене е тој што ќе умее да направи да се чувствивам поред него како совршена жена, без мани и стално весела и озарена...мммммммм
За мене вистински маж е дечко повозрасен некаде 6-10 години, со црна коса и зелени очи и секси брада, висок 185, покрупен со пивско стомаче . Од карактерни особини најбитно ми е да има трпение хаха да ме истрпи мене во моите минути се зезам Комуникација ми е на прво место, да не биде ограничен туку напротив да можам да зборувам за се и сешто , да биде друштвен, човек што сака да патува и да се забавува , да има добра смисла за хумор или со една реченица кажано некој што ќе ми биде поддршка, ќе ми биде добар пријател и ќе знае да го извлече најдоброто од мене а не подебелиот крај од стапот. Инаку во делот за физичкиот изглед ви го опишав првиот ми дечко од младоста , а од карактерни особини ви го опишав последниот дечко да беа една личност овие двајца ќе речев ее овој е совршен ама не се пс.(ама сум го напишала постов уште малце ќе излезе конкурс објавувам за кандидат за мажачка или дека ги барам преку катче изгубено-најдено па што може ќе ми ги врати некоја што со не е задоволна од нив никогаш не се знае).
Совршен маж НЕ постои.Доволно е да ме почитува пред се,да ме сака, да прави компромиси во врската,а не се да биде по негово и сл.
Познавам еден таков. Црн, кафеави очи, што има еден глас ауф. Со убава насмевка, мажествен, знае како треба со жена. Добар, внимателен, грижлив, малку агресивен, забавен. Таков е тој. Посовршен од него досега не сум видела. Абе магнет ми е.
Da znae da se pocituva sebesi i drugite; Da znae da ceni i saka; Koga ima vrska/brak da znae da odolee da ostanatite; Da ne bide bolno ljubomoren; Da bide siguren vo sebe; Da pomaga vo dom.obvrski; Da znae da me nasmee; Da si ja znae granicata so pienje; Da ne kreva raka na zena; Da bide visok i snazen; Za zal se od navedenoto vo edno nemoze da se najde.