Ако некоја од форумкиве знае како се подготвува зајак(домашен)ја МОЛАМ да ми написе рецепт Ајде млади домакинки покажете се!!!!Вртев по куварите но би сакала да имам некој испробан рецепт!!!!ПОЗДРАВ
немам правено, но од што имам слушнато! прво го дереш ( не знам како да се изразам), потоа го вариш додаваш какви сакаш зачини, од кога месото е сварено, го печеш од околу со компири и со зачини по желба. Тоа ти иде исто како пилешкото
Заљубена-БЛАГОДАРАМ мноооогу.....Ке се обидам да го спремам.....ЛОЛА_колку сто знам,секој си има право на личен избор на прехрана....Некои се вегетаријанци и ЈАС сите ги почитувам....Си сакам да јадам месо и тоа ти е.....Зајакот е исчистен и спремен за подготвување исто како и пилињата,мисирките.....Многу поздрави мои драги ФЕМИНКИ
Ориз,пиле и салата ,се чека главниот да дојде од работа ,се е поставено,гладна сум како волк И плус ми се пие вино па
Вчера вечерта ми се присака руска салата. А јас Гардфилд, газо ми теже, истргната на креветот..абре мрза светска. -Мајкооо ај направи ми мајонез салата -Не можам, цел ден сум на работа .... сдпаосдкњпдкпњекдп ... а ти .... дсдјкдк...барем да учеше... њдјсаднк ... само музика.... јсдкфјск ... а сакаш сама да живееш ... њдкајдрњеоидјењ 5 х дфјсидјфцлдаофјаодијфцдијцдиај И така за првпат сама си направив руска салата!