Ма никој, денеска тешка флегма сум, ме мрзи шо дишам, и некој и да сакал да ме изнервира не ни приметив и гз не ме боле.
Другарка ми, ме остави сама да си одам затоа што дошол дечко и во кафиќот кај што бевме, а со мене беше излезена Колку мразам такви луѓе значи, уффф!
Колку е глупа оваа цимерка ми,и на натпревар да отиде второ место ќе земе,дека е глупа!!!! Најсериозно,нареден пат ќе и бапнам две три васпитни,очигледно дома не и ги удирале. Глупача.
Ништо,освен темата за сугестии за сајтот.Да,некако мирен денов. Зошто?! Па затоа што за денес барем,ми ги удави последните надежи дека постои таму некаде човек со големо Ч. Кое не пати од малодушност,ароганција,суета,кој е подготвен на компромис и разум,а не само на боцкање до целосна игнораност.Празно мрчење без конструктивна сугестија...ма такви некои ситници. Тоа се вика црви у гзот на обете страни! Ако овде можам да се разочарам,пих,проблем ли е за реалноста?! Искрено,од к*ропецање,ми се ск*ропеца веќе!И не ми се пишува,иако 10429204 пати сум го кажала тоа и пак го кажувам. Одам на одмор! Чао!
Сешто и секој. И секаде. Секогаш (во текот на денов)... .. накострешена сум до максимум. П М (фа*кинг) С
Денес како и вчера и утре ја нема таа жива сила која ќе ме изнервира. Имуна сум на сите негативни суштества
Мајка ми, кој може друг...Сите глупости што не сака да ги направи, ми ги тупнува мене.Епа и јас не сакам да ги правам
Мајка ми, пред точно 20тина минути. Цел ден бев на факултет, потоа по дома работев, и сега таман сакав да седнам на пц, дојде една комшивка и мајка ми веднаш, ајде Хепи свари ни кафе, па да ни гледаш! А јас од гледање појма немам
Едно мало мило, ама денес коњот ми го кудеше, грди заби имал..... И се скаравме за глупост и ете сега криво ми е...
свработ што го чуствувам-очигледно беа џабе вагиналните таблети на нерви ми оди и не се издрзува, ке полудаааамммм една другарка- се договоривме да се видиме за викенд тешко и е да напише кој ден и во колку часот
Една моја таканаречена другарка! Секогаш прави драма, и секогаш мора да има некој за да ја подржува.И сега почна со мојата најдобра другарка да се кара и да и се ку*чу! Она не знае на страна да ја викне и да зборуваат како луѓе, него пред сите се дере и се бламира! И целата работа беше дека божем мојата бфф зборела нешто за оваа драмаџикава, што не е вистина, него сите си се замислуваат дека се некои и нешто! И ја цитирам ова и го кажа : - Знам дека сакаш да бидеш како мене, знам дека сите што ти ги сакаш ме сакаат мене! Ти си никој и ништо, не си ми ни до колена! Ми одеше да и бапнам бокс! Која е она тоа да и го кажува на мојата бфф! ОНА Е НИКОЈ И НИШТО! Колку е само нарцисоидна уфффф Ама мојата бфф е нормален културен човек и на се се сложуваше со драмаџикава, само да нема инциденти! Аххх ме изнервира на великоо!!! И после другите ми судат зошто ја не сум скокнала да се тепам оти оваа така и викала! Затоа што имам класа ете зошто!!!!!! На крајот знам дека кругот се врти, се се враќа се се плаќа