Аууу јас еве сега се изнервирав видов дека серијава Липстик Џангл што моментално ја следам на фокс не била доснимана поради малата гледаност...ќе си пукнам од мака а колку само ја засакав серијава
Никој ... обично секој ден ме нервира по некој човек.. ама денес не излегов надвор..цел ден седев дома..сама си уживав!! безз расправии!!
^ Ќе ти осветли за некое време Никој и ништо засега. Можеби самиот факт дека е недела буди некои жички во мене.
-сопственичка на еден бутик наместо да ми нуди да купам нешто од кај неа(а стоката е премногу скапа) индиски накит и облека(поминувам од таму многу пати, па си реков ај да влезам да видам што има)таа дрска и безобразна беше(дури ни обетките не смееш да ги пробаш, исто ко Сваровски биле ама споредба , само смееш да ги доблизиш до тебе, и наместо да ми ја прдрзи кесата(што ја имав пред тоа) за да мозам да ја видам обетката, таа ме гледаше ко некое теле -татко ми(само некоја ситница наога за кавга) со мене и со кој и да е по дома
белоглавиот мршојад,,,,му вели на мажотми ,шо се распипа колата ми треба , како мажми да сакаше да се расипе , па наместо тој да дава пари од нас очеква а ние сами ја одржуваме колата
Таа и само таа ,се надевам ќе ти ја затворат институцијата која не си достојна да ја имаш и нема да лажиш и користиш повеќе луѓе евилка една
Кучето мое глуупаво. Пуштено беше, јас дотерана со сукња и хулахопки и тоа цело ми се качи над мене и нормално ми ги искина хулахопките, па морав да одам да се пресоблакам. А со какво задоволство се спремав Глупо и напаелно куче
Мене ме нервира кога некој на форумов ќе се регистрира само да отвори тема да му се реши проблемот и го снемува после .