Никој буквално Ама јас изгледа бутнав некому високоволтен кабел во задницата... а се што реков беше добронамерно- ако веќе „превземаш“ нешто од некаде, потруди се да смениш бар наслов и фотка. Чоечулево вика не бе не, не правам јас така. Му викам ако де ок ти не прави, ама мењај им наслови бар оти лесно се наоѓаат. Па ми вика ма шо ти е не правам Еми, му ги извадив сите ствари што ги „сработил“ цел ден... јајце на јајце како се вика, ако од иста матка не излегле ни препишување не е, пошто у преписот ќе згрешиш нешто ќе пропуштиш, креативност ќе изиграваш. Ах куршлус каков имаше ах не ќе издржиме многу многу на исто место.
Паметњаковичите што демек се разбираат во новинарство, а уствари немаат блага врска..... единствено што знаат е да преведуваат од англуски на македонски .... уфффф Од простотилук ни пати оваа мала наша убава земја!!!
Ме нервира книгава што ме мачи деновиве, што ни самата професорка не знае што глупости пишувала... мразам бубањеее !!
Сите дома како инспектори се: -каде беше? -што правеше? -како тоа да ве задржале? уфф главата да ти пукне
Уфффф.Толку многу ме изнервира што братучетка ми (12 години),трча по еден идиот кој што ги мува сите и после ги остава. А башка шо тој е грд.Ама,ете.То е то.
Од една слика каде што е запалено МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ, и од коментари постирани против нашата ЦРКВА и нашата МАКЕДОНИЈА!
некултурните луге кои идат и наместо да чекат ред ти се прави паметен демек само да земал резултати секунда било во питање,и кога му реков дека неможе и моето е секунда а и на сите други и нека чека ред зема мобилен во рака се јави и дотичната докторка излезе и го повика до кога бе вака ке функционира здраството,а баш поради такви отидов на приватен и пак исти глупости....страшно!!!