Колегава до мене... Поголема амеба не сте запознале...дебил дебел без амбиции, единствена преокупација - дневната доза на пита со спаноќ да не ја пропушти. Идиотизам Глупак, врска од живот си нема... Дај му две рабти да заврши три ќе згреши и ти после оди исправај ... А од време на време па му текнува и паметен да се прави, е овој дел најмногу ме вади од такт... УФ...!
Чудно денес баш никој ме нема изнервирано(се радувам )тоа не е типицно за мене најцесто ке се најдеше некој ама од сабајле си ја слушев Елена со Доста
денес мајка ми она секој ден ме нервира ама овие 2 дена највише ,неке да кути жена брејј што жена ке беше сите ги шекнува
Е денес ке пукнам... Проблем до проблем до проблем,незнам до кога вака На секоје поле пакост,нема мира за мене Од сите сум изнервирана мислам немозам да издрзам толко тезина,ке пукнам Ми иде за Африка да одам
Колку и да звучи глупаво, денес ме изнервира Шабан Шаулиќ и неговиот концерт на 16 декември. Т.е. не е тој крив, ниту концертот негов, туку крив е А. што сака да биде главен и да ни го наметне мислењето. Е сега, функцијата му го дозволува тоа, ама кај мене финтата „јас овде диктирам“ не важи. А тоа што денес така дебилски се испонаша само си го спушти подолу моето мислење за него. Ме изнервира до највисок можен степен што и да сакав да го поддржам, сега нема!!
Денес ме изнервира вработен во пошта, и тоа многу! Уште да станеше да ми се оттепа, поради едно единствено поставено прашање..Значи, колку се нема професионален однос и култура кај нас, тоа е чудо едно! Секоја чест на исклучоците ..секако дека постојат иако се малубројни!
Системов кај нас е на најниско можно ниво... ( мислам функционирањево на полицијава) Абе разбирам јас се знаеш и ајде да ти завршат работа побрзо ама да те праќаат нарачај кафе, донеси кока кола, па можеш и милки чоколади... Ама дечко ми е глуп, он иди купувај, па нели се знаеме? Па баш дека се знаете бе шутко Ааа, да ми паднат тие кокошките во раце, па ќе видиме тогаш... Жени со 50 год да просат за кока кола и милка? Уште ова не бев видела.... Срам за државава што допушта вакви случаеви...
Една жена со нејзиниот глупав коментар, кој многу ме погоди. Мислам дека цел ден од тоа сум нервозна.