Кашавите улици! Не ги сакам, не можам да ги поднесам, ги мразам од дното на душата! Не можеш да преминеш улица, од едната страна е лизгаво, од другата кашаво. Јас како загубена некоја подрипнувам и се надевам дека нема да паднам оти секоја зима пука сеир на моја сметка. Си го чувам газот! И мочкото од мојот клас, кој ми се прави многу паметен. Ќе фанам тоа неговио баскет и ќе му го трескам од главата! Недоделкано маже едно... Ма ајде, среќа шо тој постои иначе на кој ќе исфрлам негативна енергија у школото. Да беше толку страствен, шармантен и женкар ко шо се прави, можеби нешо јако ќе паднеше на матурската
Една самобендисана продавачка која ми се изнасмеа во лице за тоа како ми стои фустанчето . Инаку ниска сум , сега качив некое кило и она ми вика дека за ниски и буцкасти тешко би можела да најде соодветен број , заедно со една кисела лицемерна насмевка на лицето . Алоо жено само 52 кг имам !!! Ама ако , и јас не и останав должна . Празноглаво препотентно суштество !
ме изнервира бабами зашо жената луге е вистинска напаст,иде по тебе и ти збори за не знам што си работи ,работи кои не ме засегаат и само нешто прашува ја интересира коментира вистинска напаст.
Мизерна и искомплексирана персона која не гледа подалеку од себе и сопствената заблуда за нејзината (не)совршеност
Стандард на работа,од самото нејзино појавување,исфрустрирано ,искомплексирано суштество,кое вниманието го бара на погрешно место. Како бе Господе создаваш такви луѓе?Како се создаваат? Кој човек е да не сака да отиде дома да си го види детенцето? Мажот? М? Па ајде ќе се лечи на нас !!!!!