Повторно и повторно Мајка ми и брат ми. Нема ден да не се скарам со нив !! (За глупости глава ме боли цел ден од нив па и расплакана излегов) ама веќе не се нервирам и водам инат како и обично веќе никој не трпам за глупости да ми вика аа и ја сум човеек!
Мајка ми секој божји ден ме нервира..не ме остава на мира...денес и се јавив да и кажам нешто и она ми вика "Е работам нешто" и ми поклопи служалка,а нешто важно требаше да и кажам
Многу се да ги набројувам. Сама си ги избрав. Сама си ја ископав дупката. Оти да се жалам сега. Си знаев дека ќе е вака. Уште три месеци. Издржи,издржи,издржи. Наместо од очи, ќе почнат солзи да ми течат од уши веќе. Оти забрането им е на очиве да се жалат ради згодиве и незгодиве. Коа се слепчевци, кога прогледуваат кроз прсти, кога,кога..
Мајка ми која со цел памет ми буричкала низ ташна и мислеше нема да приметам само незнам што барал да ми чепка луда жена јас никогаш не сум и ја чепнала ташната со кое право она ја чепка мојата.
таа што ми стави у хамбургерот кисели краставички ме прашува салата и викам може и ми става, го зимам, ми мириса нешто и кога ги видов, одма ги исфрлав
Дечко ми...незнам веќе што да правам со него..Пред извесно време типот имаше лош друштво каде сите дуваа,па да не биде покус и он ...некако преминував преку тоа..но ми дојде преку глава,разговарав со него,разговараше и уште една мнг блиска личност со него...и вети дека нема повеќе..но сега дознавам дека тоа пак го праел и тоа од Х личност што ме молеше да не му кажувам дека знам..тоа значи дека ме лаже,и можеби не му е само овој пат.....ШТО да правам? Што? Како да помогнам? како ...? Ве молам за совет.. -Фала ви однапред
Една селанка проста и ќутам и ќутам ама кога ќе ми дојде преку глава... не одговарам за последиците. Гомнарка
"Другарката" Дознав што све зборела за мене позади грб!! Не знам што ќе биде утре не одговарам за последиците!!
сега за сега ништо ,ама вчераа даа, идам јас во гтц по балетанки и сега најдов едни што ми се допаѓаа и и реков да ми ги спакува на продавачката, и таа ми вика потемните ги сакаш и јас ДА и викам, и таа кога ми ги пакувала јас дека барав пари и гледав како ми ги пакува ми ги заменила кутиите и јас више стигната во влае, другарка ми ми досаѓаше сакала да ги види и јас кога ги отворивв збеснавв другите балетанки ми ги стаила, се изнервирав среќа ми дојде автобус се враќав во гтц и ја фатив на затварање и јас сега се фискалана и покажувам и што да видам таа намерно ми ги сменила кутиите си ги носеше за дома во рака и беа и ми ја даде кесата, а јас и ја дадов мојата и си заминав лелле од такт ме извади
Еден гинеколог во Чаир,не да ме изнервира,туку и ме извади од памет,незнам како отидов до кола...значи што се не држи земјава...