Мојата пуслица! Сакав да му ја направам на мојата љубов, за да се заслади, ама еве што испадна. Селските јајца ми отидоа јабана. Значи последен пат велам дека не правам ништо благо повеќе. Уф! напрај се убава пуслица - нека се случи магија - бипити бапити бу---п!
газдарицата на работа нели овој викенд јас сум слободна и ми вика ке се одмориш ке се отспиеш,мада и не сме уморени од работа нема толку работа колку само зборување и не сме биле изморени од работа ,е па извини ама додека ти зборуваш од можни 7h,5 часа на мобилен со син ти,керка ти или маж ти јас работам и психички и физички ако не си приметила и не седам без да работам нешто оти ако нема што да правам стварно ти ми измислуваш работа за да не останам ни 5 мин. слободна и ако не од работата од тебе се изморувам бидејки кога се дереш на телефон ме полниш негативна енергија,не сум од камен,и што очекуваше?да ти кажам нееее фала,не ми требат бедните 2 дена слободни во месецот ке дојдам и тие да си ги работам оти многу ми се нели 2 дена во месецот ехеееј како ке ми поминат а ти само шетај си јас ке те заменувам цело време и не ми ги вракај ни часовите вишок обработени ни деновите заменети,ништо,а несакам ни плата да ми даваш не брее јас сум срекна што работам овде и од чисто задоволство,а пари не ми требаат,напротив јас треба да ви плакам што работам овде,и ова да им го кажеме на нашиве газди драги феминки пак нема да се задоволни
пред малку таман си гризнав,првиот залак осекам нешто ме скокотка и гледам ВЛАКНО и сега ми се згади и неможамм да јадам,јас си ја правев питата а влакното на мајками
Me iznervira toa shto nemozham da go vidam toj chovek koj vekje sigurno me zaboravik a ja seushte go sakam !!! I ova ne me nervira samo denes tuku poslednive nekolku denovi!!
Самата себе се изнервирав, бидејќи многу сум осетлива деновиве за глупости и мразам кога ќе ми дојде таков период. Ама еве го поминува, си оди, осеќам.....