Оној глупакот од клупа по Историја. мора да каже нешто глупо. Не го бива без тоа.. Уфф, од кога му го имам меракот да му залепам еден врел шамар. Еден си има добиено, се надевам што поскоро и друг.
Брат ми Ја удри една моја другарка, иако таа е поголема од него Таа е 6-то одд, а мојот брат знаете колкав е ? Само 1во одд . Ја удри толку силно што дури и кога ја турна во вратата на грбот почна крв да и тече. Значи толку ме налутил па кога го зедов да го тепам ...
Една екс наставничка по англиски.Ја имав за пријател, а кога случајно отидов на нејниот профил што да видам:госпоѓата ме избришала.А не само мене, туку и останатите од класот.Никогаш ништо немаме кажано лошо за неа, ниеден од нас, а таа..Секогаш сум ги давала најдобрите коментари за неа, ама ете ние како одделение секогаш сме биле издвоени од сите и така и ќе останеме помеѓу некои наставници со исклучок.Инаку веќе не и се замарам на таа, се правеше само важна по училиште.Убаво се облекуваше не одрекувам, ама ко да не е наставничка.Ептен си ги дигнала акциите.Дури сега сфаќам зошто маж и ја тепал.Ај да не зборувам многу, во лутина се можам да направам.
Едни тројца машки кој од кој порасипан,мајката Ништо не им направивме почнаа да не закачаат со другарка ми а тој еден дојранец плав прв пат го гледам уште ќе ме мава со тие балони со вода,хах Другите 2-ца некако ги смирив тој мисли со плавата коса шмекер главен е Па трчавме ко луди зашто сигурно нема да дозволам да ме испрска во ниедно време,па телефонот на другарка ми падна мојот чадор да не збориме па пикај се во влез едвај можев да дишам,глупи едни,да имав балони,само да имав И сега,уште да настинам и ...
Мене денеска ме изнервира вработената во ,,One,,бидејќи од невнимание ми земала 100 денари повеќе од моите 500 што и ди дадов за да ми дополни кредит од 120 денари на мобилен!Тоа ми беше една убава поука другпат убаво да ги пребројам парите кога ми враќаат кусур,сега и да се жалам доцна е,јас и доцна забележав! Е,ќе се обесам,ќе се убијам жими се!