Кој ако не мајка ми,значи порано кога се дружев со една другарка и кога и викав да одиме кај неа бидејќи и роднини сме нешто и она нејќеше,а сега кога јас несакам и и велам да одиме кај едни др роднини она сака кај другарка ми иако знае дека несакам да си имам работа со неа,и така инат само ми води и ме нервира,поинат жена не постои на овој свет
Сестра ми... Најсебичното суштество на планетава. Се однесува како само таа да е на светов и хоби во животот и е само за неа да си гледа. Кога ќе ми текне што се правам за неа а како ми враќа ми иде да се убијам. А најтешко ми е што моите цел живот се на нејзина страна без разлика кој е во право. И јас како постара за се одговарам и морам да попуштам. Смачено ми е од нејзините грди постапки,понекогаш од кожа ме вади. Единсвено поради што ја трпам е сознанието дека е во проблематични години и викаат дека и јас на тие години таква сум била. Ама не е лошо малку разбирање и таа да покаже.
Ај погоди. Богами како тазе студентка, законот за екстерно. За законот за велосипедисти не сум чула сеуште. Ама да заокружиме, за многу работи, екстерново е капачееее. Криво ми е што си ја сакам Македонија и духот на Балканот, инаку ќе смислував кај да бегам по брза постапка, батали факултет.
Факултетот мил, најмил! Какви се овие скрипти од по 28588633685633556655852514466556 и 66635880 страни! Омг, па уште и екстерно че ни праеле, убајни! Ќе ги памтам јас сите 20 предмети, насобрани дотогаш! Јас сеа не ги памтам, а не па тогаш.. лол