Мајка ми. Пати од комплекс на недоволно внимание. Жено ,знаеш ли ти дека од обврски немам време да се наспијам како човек ,а не да си играм од гости на гости?
Ја денес ко будала некоја сум отишла на работа пешки , уште во минич и уште одев како да одам на модна писта, а хулахопката кај коленото од задната страна олкава дупка.... кукууууууу Кој знае кој се ме има видено и кој се ми се има смеено, тек кога стигнав на работа ме виде колешката и она ми кажа Полудев кога се видов
Мајка ми и Татко ми,ме изнервираа страшно многууууу,мислат дека ми прават арно со некои нивни муабети ,ама всушност ме повредуваат
Едни мали невоспитани дечишта. Се дерат по девојки што се три пати поголеми од нив, леле како само не им се вратив да им дадам по една воспитна на сите. Не знам од кај им е толку зголемен вокабуларот, срамота за родителите. Такво детиште да имам од дома нема да го пуштам да излезе додека не се научи како да се понаша.
The uploader has not made this video available in your country. Sorry about that. Кога и да го видам се вадам од такт.
Дечко ми стварно бил големо го*но...Незнам дали да го прифатам неговото извинување ама најверојатно нема
http://libertas.mk/вознемирувачко-видео-дадилка-тепа-и-м/ Гнаса гнасосана, можно ли е да постојат вакви психопати. Како да успиеш бепче што го удираш сирото преплашено малечко плаче од таков психо????? На ваква 100 удари ко еден да и се бројат треба, затвор малце е.