Znachi denea se rachuna od sinokja 00:00 Epaa edna majchina mi pisha a i mi se javi t.e secna na tel ko demek da sum e zvonel kako nekojpat shto sme pravele. E toa denes me iznervura i denot mi go rasipa
Сакав да порачам нешто од интернет,бидејќи страната е српска,имаше информации каде може да се обратам за достава на тој производ од повеќе држави,и се јавувам кај една од Мк што пишуваше број.И на најкултурен начин,да прашам ако може нешто во врска со еден производ и таа ми вика "МЕ МРЗИ СЕГА ДА БАРАМ,ДА ТИ КАЖУВАМ НЕМАМ ДРУГА РАБОТА ДЕМЕК,И ВО ОВА ВРЕМЕ НЕ СЕ ЅВОНИ!" а убаво пишуваше таму дека се достапни постојано,па не и заѕвонев во 2 навечер бог да чува,сакав да и кажам ало сестро дали си ти ок..ама ајде,поради вакви не можам да си порачам тоа што сакам.
Uf denes sum napnata duri... Nejkam da idam kaj svekrva mi i svekor mi Ali mm saka.. PA vikam aj ke stisnam zabi i onaka ednas mesecno ideme
Колешка која мислам дека иде на работа затоа што од дома ја бркаат пошто невозможно е дека постои човек што би ја трпел. Или пак сама си бега од дома и доага на работа да ги лечи фрустрациите и незадоволствата од дома.
Маж ми. Се врати од работа накај 5, па седна да мези, мезеше саат време, па ручаше па дое 6ипол, го поигра малце синко и легна да спие, наводно не го слушна бебо кога заплака до него ( а се буди на најмал шум) и се разбуди откако го избањав бебо ама само на кратко и пак си продужи со спиење. Божем единствен татко што работи е он. И таман ми помина, си најдов филм на тв па го стопирав, си стаив зејтин да се грее за пуканки, отварам шкаф глеам нема пуканки, дооообро, се враќам у соба, филмот отстопиран, нешо се појавило на тв, тој си тече.. Не го гледам!!!
Македончето! И Северно го крстија, и па исто го*но си остана! Ете! Џабе му се секиравте дека ќе ви ја 'смени' некој 'македонштината'. Тумруци!